|
|||
|
|||
Rucni detektor?
Zanima me gdje u Hrvatskoj nabaviti rucni metal detektor i koje su cijene?
nesto kao ovo na slici. |
|
|||
|
|||
zanima li te Pinpointer ili metal detektor zastitare i policiju? ovo mi ne izgleda kao Pinpointer.
|
|
|||
|
|||
pa da taj pinpointer nisam znao kako se to zove. nov sam jos u svemu tome
|
|
||||
|
||||
Ma, ljudi, pitajte čoveka čime hoće da se bavi: lovom na arheologiju ili na arheologe i biće mnogo jasnije
|
|
|||
|
|||
mozda hoce da pretresa one koje ulovi na svom terenu
|
|
|||
|
|||
Ako ne moze u hrvatskoj moze preko ebaya. ukucaj garrett pinpointer pa vidi, cena oko 130eur
|
|
||||
|
||||
Mislim da se trebaš obraditi Vumiju na privatne poruke.. on ti ovakvu i sličnu mašinu može nabaviti...
|
|||
|
|||
Uzo sam slican sebi, kinesku kopiju garreta, oko 40e me izasla, pito sam sta je najbolje posto znam coveka iako ima isti takav na oko za 20e elektronika nije ista. Ne znam dal je nepohodan za rad ali sam video da ga
likovi na netu koriste, na primer ukoliko se promasi malo u kopanju rupe pa objekat ostane sa strane. Ako porucujes preko neta, pazi jer ima mnoggo kineskih kopija, najbolje da uzmes od nekog vec proverenog dobavljaca. |
|
||||
|
||||
ja bi pretresao svaku plavusu...crnu il smedju bez toga
|
|||
|
|||
kolega Ficovk, sjeti se sta sam ti rekao
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Detektor | sagan_sirmium | Zanimljivosti | 5 | 16.01.2009 04:10 |
detektor MINEORO da li je to detektor iz snova | belja | Vrste i namjena | 19 | 03.05.2008 00:11 |
pi detektor | tragac | Testiranje detektora | 10 | 26.04.2008 20:29 |
Detektor | miligor | Vrste i namjena | 10 | 29.10.2007 17:42 |