|
||||
|
||||
Molba za sve
Posto je izvrsen upgrade na novu verziju skripte, doslo je do odredjenih promjena tako da ima dosta njemackih izraza koji se pojavljuju sada u koriscenju foruma. Zamolio bih sve vas da svaki tekst, koji se pojavi na njemackom, kopirate i unesete ga ovdje. Ovim ce se brze popraviti trenutno stanje a i svima vama olaksati upotreba foruma.
HVALA UNAPRIJED
|
||||
|
||||
Stichworte Stichworte bearbeiten
|
|
||||
|
||||
Es ist Ihnen erlaubt, neue Themen zu verfassen.
Es ist Ihnen erlaubt, auf Beiträge zu antworten. Es ist Ihnen erlaubt, Anhänge hochzuladen. Es ist Ihnen erlaubt, Ihre Beiträge zu bearbeiten. |
|
||||
|
||||
Ja,ja eclipse4.
|
|
||||
|
||||
ja aba naturlih her dihtung,op trt gevezen zajn.......und mis maus kuca haus i napolje raus....und her enigma vas ist nojes?kan vir sprehen dojc hia oda najn?-ovo je odlican nacin da se nemacki pise na srpski |
|
||||
|
||||
Privodi se kraju prevod, cim budem imao vise vremena, nastavicu a vi do tada pazite da vam nesto ne promakne ..i hvala jos jednom na pomoci.
|
||||
|
||||
meni da promakne nesto???? taman posla......salim se....
|
|
||||
|
||||
jeli a ovo da prijavim ili ne?
Free Hit Counters -- Standard-Style-- cyborg dark Powered by: vBulletin Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
|
||||
|
||||
To ne treba da prijavljujes
|
||||
|
||||
Kad otvorim portal me bode u oči dugme "Los" i isod njega:
"Thema / Infos / Letzter Beitrag " Pozdrav! |
|