|
|||
|
|||
CIVILIZACIJA PRIJE 7000, 12000 I 50000
|
|
||||
|
||||
Veoma poucno i interesantno
Hvala Kratki
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Ništa novo, niti spektakularno, jednostavno radi se o energetskim aparatima pomno raspoređenim po cijelom planetu.
Datiranje ovih objekata je čisto laprdanje, jer još uvijek neznamo, tko, kada i u koju svrhu je izgradio ove moćne kondenzatore i rezonatore, koji zajedno čine snažnu energetsku aparaturu. Mi sigurno nismo, možda je Bog od ledare Adamu napravio Rajski vrt, a ovaj je kao što znamo zaebo stvar. |
|
||||
|
||||
Ako mene pitate lud čovek.
Dobro i Gospodara prstenova nije umixovao sa ovim. |
|
||||
|
||||
Citat:
Glavni razlog mog dolaska na sjever Perua bio je posjet grobnici Lorda Sipana.Kada je, prije petnaest godina, pronadjena nedirnuta grobnica ovog vladara iz doba prije dvije hiljade godina, to je smatrano najvecim arheoloskim otkricem XX stoljeca u obje Amerike. Proglasili su ga Tutankamonom Juzne Amerike. Zbilja, iz samo jedne grobnice, izvuceno je na povrsinu toliko zlatnih, srebrnih i drugih ukrasnih i ceremonijalnih predmeta te alata da su u polumilionskom Chiclajo-u napravili reprezentativni trospratni muzej i potpuno ga napunili. Evo nasao sam taj muzej na http://www.go2peru.com/sipan_museum.htm |
|
||||
|
||||
Citat:
Ima tu dosta i istine , npr. misteriozni i slican nacin gradnje, slicnost pisma itd
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Sretan Božić!!!
|
|
|||
|
|||
zanimljiv tekst...
prepoznao sam se u onom delu gde se pominje pohota i materijalno vrednovanje sveta |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Arheološka baština Jadranova ! | maestre | Zanimljivosti | 0 | 30.07.2007 22:54 |
Proslost i bastina Vinodola | rammstein | Antika | 3 | 03.02.2006 23:57 |