|
||||
|
||||
NAUTILUS METAL DETEKTOR
Da li neko ima iskustva sa Nautilus MD?
Ponesto sam procitao o njima ali me interesira licno iskustvo.
|
||||
|
||||
Detektori se izrađuju po narudžbi i čeka se na isporuku, odustao sam od narudžbe modela DMC II Ba i pripadajuće četiri sonde radi višemjesečnog čekanja na isporuku i na svoje veliko zadovoljstvo kupio sam DFX 300 sa super teškom Super sondom, ali sam nabavio i super lagane sode za ovaj model.
Na ovom linku možeš saznati nešto više o modelu DMC II Ba:http://www.detektoreninfo.de/forum/viewtopic.php?t=693 |
|
||||
|
||||
Nautilus
Meni odgovaraju vise ovakvi jednostavni detektori (bez displeja i puno programiranja).Sprem am se da sledece godine, nakon 12 god. pauze, ponovo krenem tako da imam vremena i za cekanje da se izradi. Zasto si hteo 4 sonde (vidim da imaju 6,8,10 i 15``), ide li to u nekakvom kompletu? Treba li se naruciti jos nesta pored sondi i slusalica?
Hvala na odgovoru.
|
||||
|
||||
U kompletu ide sonda koju izabereš, ta je sonda tvornički uigrana s aparatom, a ostale kupuješ po volji i to je sve.
|
|
|||
|
|||
sto ste zapeli za taj nautilus ,sta on ima sto ovi drugi nemaju ,zna li neko?
|
|
||||
|
||||
Kako nema, baterije mu se nalaze na donjoj strani elektronike, sto je dobro u slucaju da ga spustis na mokru podlogu (automatski se operu od blata), ako ti detektor prestane raditi, okrenes ga i odmah vidis koja ti baterija fali tj koju si negdje izgubio. Dobro je i to sto koristi najjeftinije baterije od 9V (samo 4kom), dobro je sto ima metalni saraf za pricvrscivanje sonde jer ako ga kojim slucajem polomis, lako nadjes zamjenu...ma ima toga koliko hoces
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Nautilus
Na vise foruma ga hvale da ide dublje od ostalih MD.
|
|||
|
|||
prijatelju batali to cudo
pozzzz |
|
||||
|
||||
Nautilus
Dogovoreno. Hvala na dobrom savetu. Da Enigma nije poslao onu nemacku stranicu i Vumi zapazio sve one neverovatne manjakavosti .... potonuo bih "20 000 milja ispod mora" zajedno sa Nautilusom.
Hvala svima. Pozdrav (kapetan Nemo)
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
detektor MINEORO da li je to detektor iz snova | belja | Vrste i namjena | 19 | 03.05.2008 00:11 |
drvo i metal | Zeka | Novi vijek | 1 | 17.09.2005 23:27 |