|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Testiranje G-Maxxa II i GoldMaxxa Power
Ako sve bude po planu, sutra dobijam G-Maxxa II sa novom sondom od 36cm i GoldMaxxa Power sa istom sondom od 36cm. Nameravam napraviti test na terenu koji je vec poprilicno pretrazen sa svim mogucim aparatima i to vise godina. Zadnji put je trazeno pre nove godine sa GoldMaxxom Powerom i sondom od 27cm, tom prilikom su pronadjena 24 folisa jedan denar kao jedna fibula i jedna pinceta. Zanima me hoce li jos nesto izaci na sunce sa ovom opremom, i ujedno hocu direktno da uporedim ova dva aparata na svaki signal.
Rezultati slede kao i fotke........ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
to kratki ,i mene interesuje taj test...posebno razlika izmedju sonde koja ide uz det. i te nove sonde od 36cm za oba modela...
|
|
||||
|
||||
G - Maxx II vidi malo dublje, rezultat bi mogao biti nerješen, ili 0 - 0 u gostima za drugi aparat.
|
|
|||
|
|||
Ja cu nadgledati, da nebi neko nesto muvao pri testovima. Hik........k: 26:
|
|
|||
|
|||
imas moje ovlascenje, rade
|
|
|||
|
|||
laki pridruzi se i ti. Sto vise degustatora testa to je verodostojniji teks.......t:totlach :
|
|
|||
|
|||
Javite u koliko sati je premijera da direktno pratimo desavanja sa terena. Vec sam kupio kokice , pivo i spremio omiljenu fotelju. Uplate za kladionicu primam sat vremena pre pocetka meca. Jedini je problem sto su rivali iz istog tima ali, nema veze savkako ce biti vrlo interesantno.
|
|
|||
|
|||
dogovoreno rade ,dolazim
|
|
|||
|
|||
E nisam rekao da ce biti direktan prenos.........
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Testiranje G-maxxa Goldmaxxa i Tesoro Tejona | kratki | Testiranje detektora | 43 | 22.12.2009 02:39 |
testiranje detektora | sirmijum | Testiranje detektora | 4 | 06.09.2008 22:22 |
Testiranje Siriusa | Vumi | Testiranje detektora | 15 | 02.04.2008 16:34 |
poligon za testiranje | banebeograd | Testiranje detektora | 13 | 30.12.2007 21:59 |
testiranje detektora | kratki | Testiranje detektora | 18 | 10.08.2006 19:58 |