|
||||
|
||||
Rade legenda
Upoznao sam danas Radeta i toliko je covek super da mi se cini da ga poznajem 100 godina.Malo smo sedeli,popili pice i dogovorili se da ovih dana odemo negde zajedno na teren.
Najvise od svega mi se dopao njegov posao u Becu.Rade i ja bi to radio ......i to za dz. danas smo pili koka kolu,a na terenu ce morati da se zalije nekom mucenicom ili crnim domacim....a moze i visketom |
|
||||
|
||||
Nek vam je sa srećom, žao mi je da nisam sa vama. Živjeli
|
|
||||
|
||||
Hvala Stalker,ako si negde blizu pridruzi nam se,evo upravo smo se dogovorili da idemo sutra.
Znaci,od sutra vise nema sestera u Sremu....povadjeno |
|
|||
|
|||
ukrstite tamo "oruzje"(XPiWhit e)pa da cujemo rezultate!
pozdrav! |
|
|||
|
|||
Sretno momci i pazite kako konzumirate to crno......... Javite rezultat
|
|
||||
|
||||
Kolega kako je bilo danas jel bilo sestera? Ja vam se pridruzujem najverovatnije u nedelju ako mi do tada majstor popravi kola.
|
|
|||
|
|||
Pali biciklo i za njima sto ce ti kola
|
|
|||
|
|||
kolege koji deo srema cistite ? Jel mogu i ja sa vama ? Meni ostavite denare
|
|
|||
|
|||
Kako kaže ona stara poslovica: Onaj koji ga zna ruku bi mu dao, a ko ga ne zna - obe!
|
|
||||
|
||||
Evo drugari,bili smo juce i prekljuce malo po sremackim njivama...ko uz .... svi su se sjatili da seju zito juce posto su za danas najavili kisu.... i pogodili su,stvarno pada a Rade i ja se dogovorili da idemo i danas...ebiga.
Rade bas i nije nesto puno trazio,vise je vitlao neke seljancice po njivama Ja sam za ta dva izlaska nasao oko 30 komada sitne bronze i jedan denar,jedan srebrni madjarski (verovatno patrona) i jedan komad krupne bronze...(najverovat nije Marijus Terezijus).Rade je takodje nasao denar ali ga je nazalost i izgubio,mislim da je imao i Julijanovu 28-cu...itd.....reci ce Vam Rade |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Rade jedini | Enigma | Zanimljivosti | 10 | 21.09.2008 08:10 |
Rade, gdje si ? | Enigma | Izgubljene stvari | 8 | 13.06.2008 23:57 |
legenda | cele | Priče...legende...itd | 9 | 19.10.2007 11:45 |
Legenda o dvanaest konjanika... | Valkira | Priče...legende...itd | 5 | 20.04.2007 22:04 |