|
Antika Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Fibule
Perune dobar ti je predlog da sve fibule budu na jednom mestu kako bi svi zajedno uzivali makar na slikama ako nemozemo da ih imamo u rukama. Imam nekoliko u arhivi u kompjuteru sto sam pokupio na internetu pa da ih postavim a vi ostali ubacite sve sto imate da budu na jednom mestu
|
|
||||
|
||||
fibule 2
2 deo
|
|
||||
|
||||
fibule 3
3 deo
|
|
||||
|
||||
fibule 4
4 deo
ako hocete jos samo recite sutra ce biti jos sad je kasno treba spavati. |
|
||||
|
||||
Ako vec zelis imati sve fibule na jednom mjestu onda neka to budu one koje ti imas ili koje si sam nasao. Sa interneta kupiti slike nije bas najzdravije, vjerujem da to znas i sam. Pored toga, ako zelite imati sve na jednom mjestu, onda bi trebalo i uz svaku da se naznaci o kome se periodu i o kojoj se vrsti radi, cisto da informacije budu potpune. Iz svih ovih razloga, nema potrebe da ubacujes vise fibule koje si pokupio sa neta a ujedno zamoljavam i sve ostale da ne dodju na ovakvu ideju.
|
||||
|
||||
Pa mislim da nije zgoreg ni ovo cisto radi uporedjivanja, ako je legalno.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Mislim da je super ideja ovo sa fibulama.Zasto ne postavljati slike fibula sa neta? |
|
||||
|
||||
Citat:
Primetio sam da je na forumu ubacivano sve i svasta sa intreneta, znam da nije zdravo. Ja sam samo hteo to sto ja imam da podelim sa vama svima iz dobre namere. |
|
|||
|
|||
Preuzimanje slika sa neta je zabranjeno i kaznjivo ako je neko zastitio te svoje slike i moze doci do velikih komplikacija. Zato bolje nemojte to raditi!
|
|
||||
|
||||
Pa ako je tako moderatoru izbrisi a ostavi domace.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
tri fibule | zeljketa | Zanimljivosti | 1 | 06.01.2007 19:04 |