|
|||
|
|||
Arheologija iz drugog ugla
Zabranjena arheologija........
|
|
||||
|
||||
Nema greške, to je to, jedan naš prijatelj i stalni član, napisao je zanimljivu knjigu na ovu tematiku.
|
|
|||
|
|||
Ne slazem se sa ovom teorijom posto sam skoro citao neke knjige na tu temu.
Sada kada je rastavljen ljudtski gen dosli smo tacno do podataka kako je covek naseljavao planetu i kada je to pocelo. Koga mrzi da cita ima interesantan dokumentarac koji treba obavezno da pogleda http://video.google.com/videoplay?do...iscovery&dur=3 |
|
||||
|
||||
Postoje ciklusi, maše se genomom iz zadnjeg ciklusa, a ono što oficijelna znanost ne razumije, to sustavno gura pod tepih i to samo zato jer nisu dokučili bazu, odnosno ne razumiju dva elementarna stanja, stanje vremena i stanje prostora, nadam se da će ova problematika u skoro vrijeme biti znanstveno spoznana i kvalitetno prezentirana.
|
|
|||
|
|||
Da u pravu si.
Vreme i prostor nisu skroz dokuceni mada je Anstajn dosta proucavao to. E sada od njega su sve nauke toliko uznapredovale da mi kao rekreatvci u odredjenim naukama mozemo samo da zagrebemo povrsinu odredjene nauke. Posto da bi usao u srz neke nauke treba ti ceo zivot prucavanja i ucenja odredjene. Zato mene odusevljava film gorstak to ti je idealna ideja da zivis stotinama godina i da skupljas znanja, mada je to samo fikcija Pa i ova arhelogija i istorija koja je nas zajednicki hobi treba da se proucava godinama da bi nesto naucio a sada da ne ulazimo u neke druge grane kao sto su matematika, fizika, filozofija.... |
|
|||
|
|||
E da ovaj dokumentarac sto sam izlozio odgledajte obavezno
|
|
|||
|
|||
upravo gledam .. interesantan je a ima i drugih u produzetku , pa koliko vidim bice mi ovo doku-dan
|
|
|||
|
|||
Mnoge stvari se ne prihvataju iz tog razloga sto teoretski ne bi trebale da postoje ili ne bi smele da se dese.
|
|
|||
|
|||
Ovu temu sam pokrenu dok sam razmisljao sto svet ne prihvata da u Bosni postoje piramide, sto ne prihvate na osnovu ovih dokaza koje je Hasanagic izlozio. Mislim da jos nisu spremni na to da prihvate i prizaju istinu a morace jer ovo je i vise nego ocigleedno da Piramide postoje.....
|
|
||||
|
||||
Jel opet.......
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Podvodna arheologija... | bokiii | Zanimljivosti | 0 | 25.04.2009 01:39 |
Arheologija... | bokiii | Zanimljivosti | 2 | 18.10.2007 02:18 |
arheologija | Weber | Zanimljivosti | 0 | 21.05.2007 18:16 |
Arheologija Zanimljivosti | rammstein | Zanimljivosti | 19 | 11.03.2007 14:49 |