|
||||
|
||||
vila rustika
Par slika ostataka temelja vile rustike pronadjene u okolini Zenice.Slike nisu bas najbolje zbog visoke trave.Inace je lokalitet zasticen metalnom ogradom.
|
|
||||
|
||||
Predivno, šteta što je tako zapušteno.
Da mi je bliže, šišo bi ga svaki tjedan na jedinicu. |
|
|||
|
|||
Eh daje i meni blize ja bi ga svaki tjedan....Enigma sisao a ja okopavao
|
|
||||
|
||||
Citat:
Dok sam ovo slikao bili su u blizini zauzeti kopanjem nekog kanala.Na povrsini je bilo izbaceno kamenje koje je bilo previse pravilnog oblika da bi se tamo slucajno naslo. |
|
||||
|
||||
Vidis ,da sam znao da ti je do toga ,mogao sam te predloziti da pomazes kod kopanja onog kanala.
|
|
||||
|
||||
Imaš ti pravo, prostor treba oplemeniti, jedan dio fino okopati i formirati vrt s povrćem i cvijećem, u drugom dijelu iskopati rupe 100x100x80 i
posaditi odabrane voćke, treći dio treba ostaviti pod tratinom i tu sagraditi drvenu nadstrešnicu u rimskom stilu. Pod nadstrešnicu staviti odgovarajuće stolove i klupe, u kutu instalirati veselu mašinu i roštilj. I punom parom u arhturizam na sveopću korist, naročito našu, osobnu. |
|
|||
|
|||
Bravo enigma ostajem bez teksta:Samo danam pendrek Efenija neuskrati zadovoljstvo
|
|
||||
|
||||
Pen drek efendija nije problem, dobiće doživotnu ulaznicu za naš arheološki park i mukte gablec, dok god nosi pen drek.
|
|
|||
|
|||
A mi cem da iskopavamo... kad mozu ovi piramidu zasto nebismo i mi Babiloniu ili Troju
|
|
||||
|
||||
Ebe me ovaj UMTS, pa sam spor !
Rade, ovaj arheološki park je naš. Zašto da rogljamo po njemu ? Moj pokojni djed http://www.vumidet.net/forum/attachm...5&d=1178922886 mi ostavi preciznu kartu drevne Itisije, matične zemlje nas Vilenjaka. Vilenjaci su tisućama godina skupljali blago i pohranjivaliga u pećinu podno grada, koliko vidim na karti, tamo negdje u njedrima Fruške Gore. Što čekamo? Idemo u akciju. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Istorija gradova-Nis | dragan3 | Istorija gradova | 13 | 12.03.2007 02:10 |