|
||||
|
||||
Monstrum
Jutros rano imao sam bliski susret sa monstrumom u tijelu plahe šumske životinje.
Da ga ne zaslijepi blic, ostado ja bez jaja. |
|
|||
|
|||
Valjan jelenko samo pazi sto postavljas na forum moze i tebi da zatvore post pozdrav
|
|
|||
|
|||
..........prijatelju dobro si prosao , ovaj pokazao pravo zube .
|
|
||||
|
||||
Citat:
monstrumovo meso za gulaš, a ti si svoju siću iz zmajevog gnijezda zadržao samo za sebe. Da nezaboravim, hvalati što mi ostavi onog kapitalca. |
|
||||
|
||||
Nesekiraj se, u konačnici je dobio lopatom po glavi, problem je što mi je
s.ebo planove za danas. |
|
|||
|
|||
......decki ovakve sale samo mogu obogatiti ovaj forum , za razliku od drugih tema koje se izmisljaju ,sta ja znam sa neakvim nakitima , grobnicama itd ........
.................naj zalosnije je sto od nekih moderatora to jos i povijeruju ............:0000044 1: |
|
|||
|
|||
Nesto mi ovaj jelenko malo ukrivo nasadjen, mozda je srknuo malo tekucine koja nosi njegovo ime..
|
|
||||
|
||||
Citat:
Zato jadnik izgleda kao da je krivo nasađen. |
|
|||
|
|||
Ma kaki rucnu matori, vidish da ima 3 noge izgleda mi ko onaj automobil sto je vozio Dellboy,matori je odlican , al nema veze sa forumom,vise je za lovacke price
|
|
|||
|
|||
Enigma slike nisu bas nesto zbog velike vlaznoce ali pratio sam tvog monstruma i snimio sam gde se krije. Definitivno je u onoj supi u desnom cosku.Da ne poverujes gde se sakrio.
|
|
|