|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
problem sa xp
nadam se da je neko imao isti problem
xp gold mah,nakon ukljucivanja i cekanja onoga bipa,za pocetak stelovanja postaje jako nemiran...dali je iko imao ovakvih problema |
|
|||
|
|||
ja nemam taj problem ali je slican. znam da nisu isti aparati ali su slicni,
meni Gmaxx u zadnje vrijeme zvrcka i drnda i tesko mu je nastelovati GB,na svaki dodir sa zemljom zvrcne i na dodir potenciometra GB zna da poludi malo. ima li tih problema kod tebe? |
|
||||
|
||||
Prijatelju Beli, pitaj one na aerodromu u komsiluku sta su ukljucili
|
|||
|
|||
ma nije to radar iskljucili,prvo sam na to pomislio,isti problemi se javljaju i na tumulu onom u mag..
|
|
||||
|
||||
Imao sam slicnih problema sa deusom,posto je bio pod garancijom poslao sam ga na proveru i otisla sonda,dobio novu i sad radi normalno!
|
|
|||
|
|||
smetnja mu se javlja odma po ukljucenju...prije bipa ya pocetak stelovanja..jel moguce da su bater,ili da idem na novu sondu..kako da provjerim jel sonda
|
|
|||
|
|||
bolje promijeni baterije,to ti je jeftinija opcija i znaces odmah je li ili nije.
sondu ostavi za kraj |
|
||||
|
||||
Isti problem kao sto sam i napisao bio je kod mene,saqd na tebi je da vidis sta ces!
|
|
|||
|
|||
Meni to lici na vlagu u sondi pa bi valjalo proveriti da ne pusta gde prvo.
|
|
||||
|
||||
Beli, kod mene kuci imas novu sondu za Goldmaxxa. Idi tamo i provjeri da li je do sonde. Neki dan sam pozajmio moj Deus jednom poznaniku, prije toga sam skinuo zastitu sa sonde i sve oprao i kada sam mu htio pokazati kako se njime radi desilo mi se isto tj konstantno sam imao smetnje...sad i mene strah da mi sonda nije gdje napukla i da je vlaga unutra. Valjda ce mi ga sutra vratiti pa cu vidjeti o cemu se radi.
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Problem | Marko | Kako? | 10 | 08.09.2014 08:00 |
Problem Minelab Explorer Se | dallape | Testiranje detektora | 9 | 12.03.2012 17:33 |
problem s minelabom | laki | Vrste i namjena | 5 | 11.12.2007 23:04 |