|
Ostali Modeli ostalih priznatih svjetskih proizvođača detektora metala kao i modela iz "kućne radinosti" |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
nokta
3d md-ovi Golden king ili golden gate.Ova dva me zanimaju.Ako neko zna nesto o navedenim modelima.Molio bih misljenje.hvala!
|
|
||||
|
||||
Mani se toga , puno para nizasta.
|
|||
|
|||
Video sam na nekom sajtu da ga koriste gradjevinari traze kablove i sl.
|
|
||||
|
||||
Ne znam sta si vidio ali gradjevinari, ako misle ozbiljno da rade, koriste specijalne aparate za otkrivanje i pracenje kablova, koji su usput dosta jeftiniji i efikasniji za taj posao
|
|||
|
|||
Nokta je zakon! Imao sam priliku da je probam. Nisam bas shvatio kako se radi sa njom,ali po onome sto sam video radi odlicno. Brdo senzora i ostalih dzidza midza... A sto se gradjevine tice za to neznam
|
|
|||
|
|||
to sam hteo da cujem!
Planiram da nabavim, ili golden king ili golden gate.Ipak to je nova tehnoligija 3d.Ja mislim da nemoze da nevalja!
|
|
|||
|
|||
Rade na vecim dubinama,tako da i ociscen teren bi trebalo da bude nov.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Sve te reklame u vezi rada i dzidza bidze u 3D su samo price za malu decu, nema nista bez biiip biiip detektora........... |
|
|||
|
|||
Zasto ih onda reklamiraju?
|
|
|||
|
|||
Probao sam ja golden kinga,moja ti je preporuka da ga ne uzimas!Za taj novac postoje mnogo bolje spravice.
|
|
|