|
Kako? Ne snalazite se sa forumom...pitajte... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Koga postaviti za moderatora u forumu "Mjesto za razmjenu"?
Sada mozete dati vase misljenje o tome, ko bi bio najpozeljniji da se pojavi u ulozi moderatora u gore navedenom podforumu. Sam podforum ce biti zakljucan za direktno postavljanje tema i odgovora na iste, koji ce tek nakon odobrenja moderatora ili mene biti vidljivi.
Ipak, moramo se drzati malo nekih pravila. Nadam se da nemate nista protiv ovih mjera. U slucaju da neka tema bude odobrena od strane moderatora, to ne znaci da nece biti izbrisana sa moje strane. Znaci ko postane moderator, morace malo da pazi sta odobrava a sta ne, inace izgubice taj "poziv", a oni koji se budu oglusili o pravila cemo lijepo kazniti . Mislim da nije previse strogo sa moje strane .
|
||||
|
||||
Ja sam misljenja da bi Bane bio dobar moderator.
|
|
||||
|
||||
Jos jedan + za bane ili sirmium posto je on to zahtevao.
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
jel ovo demokratija ?
ja sam za to da postavljen bude onaj ko je od njih dvoje cesce na forumu , tako da ce verovatno i cesce imati uvida u to sta se desava u tom podforumu |
|
||||
|
||||
U j..ote ja opet na forumu , ajde Laku noc!
|
|
|||
|
|||
hahahaaaa laku noc i tebi , pa vidimo se kasnije jos mozda ...
|
|
|||
|
|||
A mogu i udruzeni!
|
|
|||
|
|||
Za Moderatora Sirmium
Citat:
|
|
||||
|
||||
ljudi jednom je jedan covek rekao jednu veliku rec, ja se nadam da znate na koga mislim : VOLIM I JA VAS!!!!
Neznam sta da kazem ja to nikad nisam bio ali ako moram da se zrtvujem za ovaj lepi hobi i naravno za VAS, neka vam bude! I evo jos nesto na to sve : MIRO DAJ MI PISTOLJ! |
|
|||
|
|||
Enigmu, Sirmiuma il Baneta...
|
|
|