|
|||
|
|||
Detektoraš na Jadranu
|
|
||||
|
||||
Koje su ovo budale, pročitajte komentare.
|
|
|||
|
|||
Onaj je najzeci....."Detekto rasi su beskucnici"
Ja imam sator , Stojka i polovan detektor.( Polu beskucnik): nahrung00 |
|
|||
|
|||
bolje da nas smatraju sa beskucnike , manje ce nas dirati
Covek je pobrkao sakupljanje sekundarnih sirivina i ono sto mi radimo... Ma da, kako je krenulo (sve manje nalaza ) poceo sam da hvatam sebe kako vucem kile olova po dzepovima polako pocinjemo da licimo na bracu gringose |
|
|||
|
|||
cccccc, ovoliko gluposti nisam skoro procitao na jednom mestu
|
|
|||
|
|||
Ovo je slika koja moze da se vidi na svim plazama u svim vecim turistickim mestima kad se vracate iz diskoteke oko 6 ujurtu
|
|
||||
|
||||
Citat:
Nego kada trgujemo sa onim pretopljenim Pb-om! Hahhahhah Ja skupljam starcu za pecanje!
|
||||
|
||||
Koji detektor koristi ovaj kolega sa slike sa crvenom sondom, nesto ga ne mogu prepoznati? Ne verujem da je stranac bice da je nas neki zemljak bas zbog crvene sonde, sonde protiv malera i zlih sila. Danas krecem u prodavnicu da kupim kilu crvene farbe za moj detektor da skinem maler koji me prati. Vec duze vreme nista ne nalazim.
|
||||
|
||||
Da da da ...
Baš me interesuje koja je makina u pitanju! Crveno-narandžasta sonda... nju nose radnici na putevuma i železnicama u Austriji. Da nije neki željezničar !! hahha A baš su se na komentarima zauvali i posvađali oko Čeha i konzervi i beskućnika i ovog i onog! Isto kao kod nas!
|
||||
|
||||
Minelab-Kvatro,XS,Explorer 2.jedan od ovih.Pike,dobar recept protiv malera i uroka.
|
|
|