|
|||
|
|||
Novi xp deus?
Na FB so mi poslali ove fotke .Dali je to prototip novog xp deusa u boji ?
Izleda super in još je vododporan |
|
|||
|
|||
daj neki link gde se to moze pogledati. Ja ga nigde nisam takvog nasao na netu
|
|
|||
|
|||
Citao sam intervju Alana Lubeta, glavnog dizajnera XP-a koji je odgovarao na pitanja novinara o deusu. Bas je jedno bilo o kolor displeju pa je rekao da bi ubacivanje boja dovelo do toga da bi detektor bio tezak izmedju 1.5 i 2kg, da bi baterije trajale duplo krace, i da to nece uraditi.
|
|
||||
|
||||
nema to veze sa pravim XP-om, to je samo necija imaginacija...
|
|
||||
|
||||
Bane, ne kvari igru, mozda ovi iz XP-a dobiju inspiraciju od ovih fotki i stvarno tako nesto odrade, i, sta cemo onda?
|
||||
|
||||
Ja lično volem crno belu tehniku!
A i verujem da će sigurno baterije trajati kraće. Ali ako postoji ovakva reklama sa comming soon, onda mislim da se ne šale, obzirom da ne bi tek tako lako davali kinezima ideju za moguća svoja rešenja, ukoliko već nemaju gotov proizvod... A sa druge strane možda se i radi samo o kineskoj imitaciji sa kolor displejem... Ko će ga znati!
|
|||
|
|||
Sam se malo razpitao ..to nije od xp firme..to je neko samo to dao ...kao svoju ideju .
|
|
|||
|
|||
Ovi iz XP-a sigurno nebi napisali G-Maxx sa jednim x, kao sto se vidi na slici elektronike.....
|
|
|||
|
|||
Ostrom oku majstora nista ne promakne
|
|
|||
|
|||
|