|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Sovereign GT
ima li neko iskustvo sa ovim detektorom?
|
|
||||
|
||||
Od 95. koristim XLT u kombinaciji s mučenicom, tako da nemam pojma o drugim aparatima, XLT je super aparat za nas malo starije, izuzetno je selektivan, precizan i ne ide jako duboko, iako može ići jako duboko, ali uz slabu ili nikakvu selektivnost, nešto poput ovih ručnih radova o kojima je bilo priče, zato kupite XLT i trenirajte.
|
|
||||
|
||||
A mucenica valjda je ona glavno pogonsko gorivo.
|
|
|||
|
|||
jel ga imas?ili nameravas da kupis nesto?ili kolega nezna da ga podesi
|
|
||||
|
||||
Kada danima tražiš i ne pronađeš ništa pametno, ona ti daje snagu da ideš dalje.
|
|
|||
|
|||
zasad ni jedno ni drugo ,samo me interesuje necije iskustvo ...
|
|
||||
|
||||
Koliko sam citao po drugim forumima, Sovereign je podlezan maskiranju plemenitih metala koji se nalaze u blizini zeljeza a ujedno ima, koliko se sjecam, fabricki ugradjen (podesen) jak diskriminator, tako da nije bas pogodan ni za trazenje zeljeznih predmeta, tipo strelice i sl. Inace, dosta jak detektor, jer sam imao prilike vidjeti ga na terenu (stari tip).
|
|||
|
|||
Whites XLT
Citat:
Pozdrav svima na ovome sajtu. I ja sam dugo godina koristio detektor XLT i bio sasvim zadovoljan sa njime. Kad je prijatelj nabavio MINELAB EXPLORER II napravili smo teste na vazduhu i terenu odmah sam ga prodao. Explorer ide mnogo dublje od XLT-ja i bolje je stabilan ali ga treba dobro isprogramirati. Ako neko želi imam dobre stabilne programe od XLT ili od MINELABA. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
XP Goldmaxx i Minelab Sovereign | Vumi | Testiranje detektora | 2 | 04.07.2005 08:18 |
Novi Minelab Sovereign GT | x_lav | Vrste i namjena | 0 | 06.05.2005 04:44 |