|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Iskustva
Sta mislite o razlikama izmedju deusa i e traka, zanima me iskljucivo srednji vek. Znaci manja srebra. E trak sam mozda jednom sreo na terenu pa nisam mogao uporediti ta dva aparata.
|
|
||||
|
||||
Dodjes lepo na Mandjeloshko jezero gde svaki dan imas 10 ak tragacha na cuvenom srednjevekovnom terenu i kashce ti se samo
Ako ovde krene rasprava koji je bolji......znamo kako ce se zavrsiti |
Korisnici koji su se zahvalili korisniku IVLIANVS na prilogu | ||
|
|||
|
|||
krenuce yebeni ARMAGEDON
|
|
|||
|
|||
Razumeo sam. Sacekacu jos samo da vidim ovu novu sondu, pa ako bude kao i V4 prelazim na minelab.
|
|
||||
|
||||
Štaaaaa?
|
|||
|
|||
Mislio sam da ce se nekako g.balans dovesti u normalu. Ali pucketanje ne prestaje. Nova sonda ce sigurno bitivosetljivija ali pretpostavljam i plica, jer porastom frekvencije pada dubina. Da su tereni cisto rimski ili keltski pa da radim sa 14 hz, ili srednji vek pa staviti na pedeset...ali nisu. Svi su izmesani.
|
|
||||
|
||||
Kome nije problem njemacki jezik u zakacenom pdf-u ima objasnjenje o razlikama nove verzije softvera kao i novih sondi
|
|||
|
|||
Slabo divanim nemacki.
|
|
|