|
Antika Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Sta mislite o ovom
pronadjeno 120kg starog novca ili 15000 novcica vrednosti oko 1 milion eura
|
|
||||
|
||||
stef
a gde je ovo nadjeno... |
|
|||
|
|||
Potpuno sam siguran u to da je ostava starog novca, koju je ilustrirao Stef, pronađena na lokalitetu pod nazivom Zemlja. Taj se planet nalazi u Sunčevu sustavu, koji je dio Mlečne staze jedne od bezbroj galaksija. No, ipak mislim da se može još uže odredit moguća lokacija ostave. Naime, vrlo je vjerojatno to da je ona nađena negdje na području staroga kontinenta koji se još zove i Europa. Mislim da bi eventualno kao uže područje pronalaska mogla biti i Mala Azija. Toliko od mene!
|
|
|||
|
|||
@bane , mozda ce nam stef i napisati koliko folisa je tacno bilo , koliko srebrnjaka itd ali gde je pronadjeno - to je terminus onako dobro opisao
|
|
||||
|
||||
Novac je pronadjen u fancuskom mestu Rennes le Chateau za kojem su vezane isto velike misterije skrivenog blaga iz vremena "krstaskih ratova". Za kojim tragaju veliki svetski tragaci.ako hocete vise o tome evo vam link http://www.renneslechateau.com/
|
|
||||
|
||||
Vidi se da su ga pronasli profesionalci, cim se krampom kopa.
|
|
|||
|
|||
jadni ovi novcici ... sav se najezim kada vidim kako udara po njima , amateri su to ali oni pravi pocetnicki amateri , koji su prvog dana trazenja imali srece ....
|
|
|||
|
|||
Pravi arheolozi!!! Ostao sam bez teksta!!!
|
|
||||
|
||||
Tu je trecina pogubljena u okolnoj zemlji, a jos lik baca jedan preko drugog. Dusa da te zaboli.
|
|
||||
|
||||
vjerovatno covjek na licu mjesta ocijenjuje koji je vrijedan a koji ne pa ove druge baca odmah
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
sta mislite o ovom detektoru??? | Ahil | Testiranje detektora | 62 | 03.12.2007 22:08 |
Ostava rimskog srebrnog novca iz Donjeg Crniljeva | rammstein | Antika | 0 | 15.10.2005 21:59 |
Kulture gvozdenog doba na tlu Srbije | rammstein | Praistorija | 0 | 09.10.2005 00:27 |