|
||||
|
||||
Interesne grupe na forumu
Da unesemo malo novine u ovaj nas forum .
Ovako...khhhhm, ni sam ne znam tacno da li ce ovo obogatiti forum ili nece, da li ce donijeti probleme ili nece (nadam se da nece, inace nestaje ). Ovdje se radi o tome da svako od clanova foruma moze da otvori nekakvu interesnu grupu u kojoj ce biti vodjene diskusije o razlicitim temama. Pri stvaranju grupa postojace 3 modela, JAVNA, KONTROLIRANA i ZATVORENA interesna grupa. Ko otvori javnu, u nju ce imati pristup svi korisnici (registrirani), Kontrolirana ce biti kontrolirana od strane vlasnika grupe i on ce davati dozvole ko moze da pristupi istoj. Zatvorenoj grupi ce se moci pristupiti samo ako se dobije poivnica za istu. Oko prava i mogcnosti u odredjenim grupama jos moram dobro da vidim jer ni sam nisam upoznat sa pravima i mogucnostima, kako vlasnika grupa tako i njihovih clanova. Sa moje strane ce biti otvorene odredjene kategorije u koje ce se moci ubaciti odredjene interesne grupe (preijedlozi za kategorije su dobrodosli). Kompletan tekst jos uvijek nije preveden (ima ga podosta i vremenom cu to odraditi, ako sve ovo zazivi) a vas molim da mi posaljete putem PP kopiran tekst koji vam se pojavi a na njemackom je jeziku, kako bih lakse preveo ono sto se najcesce pojavljuje. Sve grupe ce se moci vidjeti kada kliknete na necije korisnicko ime. Otvorice vam se novi prozor i na desnoj strani ce se vidjeti da li je neko u nekoj od istih (ovo je trenutno sto znam o ovome, mozda ce nesto novo da se pojavi, jer jos nisam uspio sagledati sve opcije i mogucnosti ovog svega.....prvo da vidimo da li ce se svidjeti vama a onda cemo lako.
|
||||
|
||||
Sto da ne. Pretpostavljam da ce ljudi slobodnije komunicirati u manjim grupama.
Sve ako se i podele u klanove i pocnu da se ujedaju, doprinece zivljoj komunikaciji na forumu. Vec vidim grupu Praistoricari. |
|
||||
|
||||
Praistoricarima tesko da se bore sa teskom armadom i konjicom Kelta i Rimljana, pa smo se malko povukli na obliznja brda i posmatramo mocne legije ))
|
|
||||
|
||||
Iskoristite sto mozete ali bih sve zamolio da ne bude nikakve trgovine antickim predmetima tj da se te grupe iskoriste kao mjesta za trgovinu...inace.... slijedi brisanje iste
|
||||
|
||||
Što se tiče edukacije, odlično ! Srodne duše lakše komuniciraju, opet odlično ! Ako su duše čiste, sve je +++++5, zašto da ne, ali samo onda ako su duše uistinu čiste, a što ako nisu ?
|
|
||||
|
||||
Ako nisu onda slijedi
|
||||
|
||||
Ti si terazija - vaga - pravda foruma, siguran sam da će sve savršeno tika - takat, ko švicarska ura.
|
|
||||
|
||||
Hvala na povjerenju prijatelju. Uostalom, i vi cete imati prava da reagujete kada mislite da je to potrebno, ne samo ja, i vjerujem da ce sve biti ok
|
||||
|
||||
@Banatski
I Kelti i keltoljubci idu u nas klan. |
Korisnici koji su se zahvalili korisniku Pretorijanac na prilogu | ||
|
|||
|
|||
svi smo mi Kelti i Kelto-ljubci ali ...NEMA
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novo u forumu | Vumi | Testiranje detektora | 0 | 19.09.2009 20:17 |
Dodat jos jedan izgled forumu | Vumi | Kako? | 11 | 22.03.2009 20:57 |
Aktiviranje korisnickoga racuna na forumu | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 22.02.2007 23:17 |