|
|||
|
|||
***DEUS***
Zamolio bih clanove kluba,,deus,,da me upisu tamo u listu.Dakle zvanicno sam se odlucio za ovaj detektor,posle dosta neispavanih noci provedenih na forumima sledeci vasa iskustva.Masina je odmah stupila u pogon istog casa..prvi nalaz ASOV velicine 30x25 na 65-70cm nisam fotografisao..nadam se da ce ljuta masina dati rezultate..
zahvaljujem se Kratkom na izgubljenom vremenu . |
|
|||
|
|||
XXL
hehe ma to je bilo na prvom metru..pa musko
|
|
|||
|
|||
xxl deus
mogu ti reci da je sa stelovanjem koje sam dobio od jednog naseg clana..masina za 25% dublja u zemlji nego u vazduhu zahvaljujem mu se ovom prilikom
|
|
|||
|
|||
Kako si to ustanovio i na kojem metalu sve zavisi od terena i ja ga stalno muvam trazim vrucu vodu ali je vec odavno pronadjena.
Inace te pozdravljam kao novog vlasnika DEUSA. Pozzzzzzzzzzzz |
|
|||
|
|||
ma Deus je masina i po. samo ti radi sa njim i svaki dan ces biti zadovoljniji. svaka masina je dobra ali Deus je makina
|
|
|||
|
|||
deus
u pitanju je konstantinov folis koji je testiran u vazduhu i drugi komad koje je pronadjen u realnim uslovima.pozz
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
xxx
Matori kad ces da me izvedes malo da mu ebem kevu po tim vukoebinama..i da zalijemo masinicu
|
|
|||
|
|||
kucnuo je cas
konacno si medju vitezovima okrugloga stola |
|
||||
|
||||
Hehe, podmetnuo ti kratki svoj asov, haha...salim se, to je kolega Nigrianus kopao ostavu pa na pola puta odustao, zaboravio gdje je ostavio asov, haha.
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Deus | Jevus | XP | 11 | 01.08.2012 10:44 |
Deus | kratki | XP | 48 | 17.04.2012 00:45 |
Xp deus | Goran | XP | 13 | 20.08.2011 16:05 |
XP Deus | kratki | Testiranje detektora | 1 | 18.03.2011 20:39 |
XP Deus | kratki | XP | 3 | 08.01.2011 17:19 |