|
||||
|
||||
Za obe koji nisu bili
Evo da prenesem segmentić mojih zapažanja na ovogodišnjem sajmu poljoprivrede u Novom Sadu kojeg sam posetio! Postavio sam u ovaj podforum jer ovde ima najmanje tema... Možda, jeste odnosno sigurno jeste of topic ali j... ga!
|
||||
|
||||
I još malo...
|
|||
|
|||
Super, malo za promenu i ovakonesto.
Nego meni se najvise svidja sesta fotka iz prvog priloga i druga iz drugog priloga............ |
|
|||
|
|||
Haha ti bas neznas sta je dobro Od svih ribljih specijaliteta najvise volim lignje, dagnje i jagnje...
|
|
|||
|
|||
ovo bicikleto za mene kao izliveno ,!, samo mi jos drljaca fali hahahaa
|
|
||||
|
||||
Redovno idem svake godine na sajam. Mada sve je gore i gore jednostavno malih izlagaca je sve manje i manje a veliki se samo prosiruju. Gledam dali ce neki od velikih firmi napraviti jednobrazni (bezobrazni) plug, znate onaj sto ide do 1 metar dubine ali izgleda da j.deer, vait,i ostali ne vole tu dubinsku poljoprivrednu arheologiju.
|
|||
|
|||
J.Deere zakon!!! Još i bicikle počeli da prave ... moram si rješit jednog.
Dobar topic!:4 _1_6[1]: |
|
||||
|
||||
j.deere poznatiji kao " i on dere" nije ni najmanje los,pa cak i kad su bicikle u pitanju.
svaka cast za temu,meni se svidja
|
|||
|
|||
ovo traktorce sa 10-te slike
mi lego na dusu plug bi pzajmio od komsiju jednobrazni |
|
||||
|
||||
Kratki jel ovaj zeleni za pretragu terena