|
|||
|
|||
Bezicne slusalice
Juce sam resio da pocnem da koristim slusalice sa deusom, jer se od vetra nije moglo raditi. E sada jedno pitanje, da li moram kupiti fabricke bezicne ili mogu neke druge isto bezicne? Ne bih da dajem 300e ako ne mora.
|
|
|||
|
|||
Mislim da ces morati uzeti od xp-a pa koje god.
zastitili su oni to. ako neko moze da to premosti onda ok |
|
|||
|
|||
Sad su narukvice u modi
|
|
||||
|
||||
Miligore, na zalost, samo original XP slusalice, druge ne mogu . Inace, o ovom novom Deusu sa displejem u boji, narukvicama i sl, pricaju i na njemackom forumu ali ni tamo Niko nista ne zna a glavni uvoznik XP-a kod njih se ne javlja povodom Toga.
|
|||
|
|||
Kad smo vec kod toga.......
|
|
|||
|
|||
Vremenom ce biti sve sareniji i sa gomilama bespotrebnih funkcija, samo nece biti sta da se nadje jer su tereni vec poprilicno osiromaseni. Da li su bezicne slusalice toliko bolje od onih sa kablom?
|
|
||||
|
||||
A sto bi bile bolje? Prednost je u tome sto ti kabal ne zapinje kojekuda i to je sve.
|
|||
|
|||
Kao sto rece Vumi, prednost je samo sto nema kabla.
Ako radis po njivama i nije problem, kad si u sumi provlacenje kroz žbunje postaje nocna mora a mozes ostati i bez usiju ;-) |
Korisnici koji su se zahvalili korisniku na prilogu | ||
|
|||
|
|||
Mene su slusalice u sumi prosle zime skinule s pameti. prva lova i kupujem bezicne.
|
|
||||
|
||||
Meni slušalice više u životu ne trebaju,jer sa njima na ušima umalo da me rastrgne pas imao sam sreće da se kabal zakačio i ja se slučajno u zadnjem trenutku okrenem,Srpki pastirski pas u punom trku na 3-4m. od mene.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
slusalice... | eclipse4 | Testiranje detektora | 63 | 03.03.2011 13:52 |
bezicne slusalice | banebeograd | Zanimljivosti | 20 | 21.11.2008 21:16 |
Nove bezicne slusalice za XP detektore | zeljketa | Vrste i namjena | 3 | 08.09.2007 22:46 |
Slusalice | x_lav | Vrste i namjena | 7 | 23.03.2005 00:37 |