|
Nakit Sav nakit, za koji smatrate da pripada periodu od ca. 1500 godine do danas |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Lijep prsten.jos kad skines lak sa noktiju .... .
je li to nalaz iz one rupetine u brdu ? |
|
|||
|
|||
hahaha lak ne skidam, stiti mi nokte od grebanja
Nalaz je sa jedne njive jako zanimljive. A ono iz rupetine nije za pokazivanje P.S Ko zna sta vise o ovom prstenu, voleo bih da napise |
|
||||
|
||||
Torlak, prebacio sam ti temu u odgovarajuci forum pa te zamoljavam da od sada sam to cinis.
|
|||
|
|||
Vumi, ja se brinem za tebe prijatelju, vidim da te nema nigde, pa reko sad cu ja temu na pogresnom mestu i on odmah dodje da to popravi
Moree, da sam znao gde da je metem meto bi je ja odmah A ti bolje pomozi malo i reci kaki je ovo prsten od koji je naroda nego da me grdis |
|
||||
|
||||
Da li je prsten nepoznat predmet? Nije...znaci ne ide u forum za nepoznate predmete. Ugravirana godina znaci da je novije doba a za taj period taokdje imamo dio foruma...prsten, ako se ne varam, spada pod nakit...cak i za to ima predvidjeno mjesto na forumu.
Za brige o zdravlju nemamo predvidjen forum niti cemo imati tako da ne vodis brige o zdravlju. Eto, sad je sve jasnije
|
|||
|
|||
Dobro ciko necu vise nikad da pogresim
A da ne znas mozda nesto o doticnom prstenu? |
|
|||
|
|||
Znam ja znam ja .... prsten , bronza, novi vijek, 1885 g. Nadjen na livadi I mo velicini je muski I malo je udaren I savijen....nadam se ne tvojim asovom.
ima lijepu patinu...eto toliko.... |
|
|||
|
|||
5 bambija za tebe sve si pogodio.
Na istoj livadi pronadjen jos jedan. Kakvo je stanje na slici u takvom je stanju i izvadjen. Niti je brisan niti ciscen ama bas nista. I malo mi je tezak za srebro, videcu u toku dana da ga odnesem kod druga u zlataru, pa ce mi on valjda reci od cega je, i koliko je tezak. Nadjen je na 30-ak cm na mestu koje nije obradjivano (orano i sl) vec 20-ak godina. Nema nikakvu oznaku (zig) niti neke gravure. Jedino je sa unutrasnje strane nekako cudno ogreban, ovako je u dobrom stanju. |
Korisnici koji su se zahvalili korisniku na prilogu | ||
|
||||
|
||||
Vau pa Torlak je žensko
|