|
|||
|
|||
p r e d l o g za forum !
Vumi,nebih da se mesam,ali imam jedan predlog u vezi foruma.
primetio sam da kad se postavlja neka tema koja se tice ovog hobija,skrece se sa nje na jos 10 raznih tema,tako ce dodji do mesanja tema i ruznog izgleda i kvaliteta foruma. ja bih sva OFF topik teme izbrisao odmah,ili recimo ja postavim neki predmet i umesto pravog komentara recimo dobijem odgovor-super deset odgovora,pa aplauze jos deset ili skrenemo na rakije ,mucenice ,zene(mada nije losa tema) i sta ja znam sta sve ne. tako da za ovakva blebetanja postavis posebno mesto-temu. ako moze dobro,ako nemoze opet dobro. ja priznajem da sam mnogo puta skrenuo sa necije teme,ali sta ces dok ne platis kaznu neces da se opametis:s mashfrea:badas s: |
|
||||
|
||||
I mislis da ce to uvesti reda u forum? Ne vjerujem...Koliko se sjecam, postojao je ili postoji jos uvijek jedan dio foruma gdje se mogu ekstra pricati vicevi i sl stvari, ali...vjerovatno to nije interesantno...
|
|||
|
|||
bar bi bilo dobro da se napomene,da bar znamo da krsimo pravila.balkanci su posebni ljudi,pa mora sve da im se nacrta
|
|
||||
|
||||
Imam i ja predlog Vumi.
Mislim da bi bilo dobro da dodaš još neku sekciju u temu Praistorija. |
|
||||
|
||||
Koju sekciju predlazes jos?
|
||||
|
||||
Mislim da bi hronološki pristup bio najbolji ali bi izazvao opštu pometnju.
-Paleolit -Mezolit -Neolit -Bronzano doba -Gvozdeno doba Tako da bi možda najbolje bilo da samo dodaš metalni predmeti. |
|
||||
|
||||
Pa zar metalni predmeti ne spadaju u forum "Praistorijsko oruzje i orudje" ?
|
||||
|
||||
Mislim da su dve teme koje imaš suviše opšte.
NPR. Za Antiku imaš 7 tema a za praistoriju koja je em duže trajala, em je bogatija nalazima imaš dve teme. Kapiram da to zahteva sate prebacivanja već napisanog u novu temu, tako da nema veze. I mene bi mrzelo da se mlatim time. |
|
|||
|
|||
...pa onda neka ti nacrta ...ha ha ..
|
|
|||
|
|||
evo vec si skrenuo sa moje teme.da treba da mi se nesto nacrta nebih ovo predlozio vumiju,ali ocigledno tebi treba da se nacrta
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Da li ste za to da se u forum implementira chat? | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 22 | 13.04.2005 17:33 |
Da li ima svrhe da ovaj forum jos radi ? | Vumi | Zanimljivosti | 28 | 21.02.2005 15:57 |