|
||||
|
||||
Video sam dinosaurusa
Juce na Zasavici.
|
||||
|
||||
jos malo
u prirodnoj velicini
|
|||
|
|||
Lebe mekani!!!
KOliko ovde sunke ima i slaninice |
|
||||
|
||||
Plastika se ne jede, jedino mangulice i magarci. Meni zanimljivi ovi neandertalci sto love divlju svinju. Svi su mali oko 1,50 i imaju debelo crnu kosu kao da nismo svi nastali od njih. Ako su crnokose nastale od neandertalaca od koga su nastale brinete i plavuse?
|
|||
|
|||
od koga su nastale brinete i plavuse?[/QUOTE]
Od Laponca i Slavonca:t otlach: |
|
||||
|
||||
Da bi udovoljili svima neki naucnici su osmislili teoriju da je zuta rasa ljudi dosla iz svemira, crna nastala darvinovom teorijom i bela da je stvorio bog ili kako ko hoce sve kombinacije su moguce. Istorija je napisana ali su mnoge stranice jos uvek bele, nepopunjene.
|
||||
|
||||
koliko ja znam homo sapiens nije nastao od neardentalca,osim ako ti mislis da su ti oni preci...onda se izvinjavam
|
|
||||
|
||||
Gresis, nisi procitao sa cetvrte slike gore. Neandertalac je izumreli rodjak savremenog coveka (Homo sapiens). Razvijao se paralelno ali i nezavisno od Homo sapiensa od zajednickog pretka iz Afrike iz roda Homo. Moras otici sa porodicom do Zasavice to ti je preko Save. Deca ce se sigurno oduseviti.
|
|||
|
|||
Moj profesor anatomije je jednom pricao kako su neandertalci bili vislji od homo sapiensa, prosecno oko 165cm, a da su po nekim novijim istrazivanjima u evropi bili svetle puti i kose i da je to evoluciona prednost zbog klime jer su tako dobijali vise vitamina D iz suncevih zraka.
|
|
||||
|
||||
Kako vidim pogresno su vas ucili ti vasi profesori kao i mene
sta da se radi, znate li vi koliko bi celom svetu trebalo para da promeni istoriju nastanka coveka (kurs za vaspitace,ucitelje,p rofesore...knjige).. .. sta mislite zasto niko nesme da pobije darvinovu teoriju o evoluciji. Sve to kosta, zato cuti i gutaj poz svima od mene, nadgledam vas a slabo ucestvujem pametniji sam kad cutim
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Interesantan video | pataren | Srednji vijek | 22 | 19.02.2012 10:54 |
zanimljivi video | Danijel | Zanimljivosti | 58 | 07.02.2012 11:27 |