|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
whaites DFX
Pozdrav ima li neko dobar program za mog kolegu za DFX.
|
|
||||
|
||||
Probacemo vec nesto iskopati za kolegu naseg kolege
|
|||
|
|||
ovaj moj kolega ima dfx od prosle godine ali slabo stoji sa engleskim(skroz) tako da nezna ama bas nista na njemu.ja sam mu prebacio parametre sa spektrum eagle ali nije to to.ova ima dve frekvencije ,vise filtriranja zemlje itd .pozdrav
|
|
||||
|
||||
Evo npr ovaj link
http://home.planet.nl/~lorin009/dfxprogramma.doc
|
|||
|
|||
super vumi ja se mucim vec danima za takve programe i nikako da ih nadjem .puno hvala od mene i mog kolege
|
|
||||
|
||||
Zelim vam srecu obadvojici u trazenju i da napunite forum sa pronalascima
|
|||
|
|||
no koment.POZDRAV
|
|
||||
|
||||
Kakva ste stekli iskustva sa DFX, ja planiram kupiti sebi pa me interesuje sve o njemu i mane i vrline.
|
|
|||
|
|||
dobra sprava ali je komplikovaniji od xlt i eagle serije,kad bi nasao neki eagle II mislim da ce ti vise odgovarati(laksi za rad a i dublji je).pozdrav dragan
|
|
||||
|
||||
Hvala na odgovoru, u medjuvremenu je pao u ruke i sad cemo provjeriti taj sofisticirani uredjaj sta kaze na ovoj golgoti.
|
|
|