|
|||
|
|||
Prva svinjiada srbije u svinjskome sremu
11.07.11. odrzana je prva svinjiada-Mangulice u Bojcinskoj sumi.
Sou je bio zabavan i uspesan za prvi put. Bilo je tu od lepih novinarki,raznih televizia,svinja, pecenja , slaninice na raznju, okrutne Mice butkice ( konobarice) a i zalivalo se dobro. Stojko mi se uvek gubio u masi pa ga nisam uspeu uslikati, ali pozirao sam ja umesto njega |
|
|||
|
|||
nastavak
|
|
||||
|
||||
bravo rade obradovao si me slikama,mislim da sam nekog prepoznao na slici.
a ti s rukom u gips opet su te nagazili na ruku kad si izaso iz kafane? sto nisi zvao bem mu misa,ovo je bilo super da se poseti. evo ipak je neki paparaco uspeo da uslika stojka,zaljubio se cak 3 puta za jedan da
Promijenjeno od eclipse4 (14.07.2011 u 12:55 sati) |
|
||||
|
||||
O bemti posao!!!
Sada mi je neopisivo žao što nisam bio na ovoj manifestaciji! Priroda, zelenilo ludilo!
|
|||
|
|||
Bato , pomeso si mene i ovoga ugipsanoga.
Ja sam od pocetka druga slika sa budzom u ruci ( stapom) svinjarskim:nahrung0 0 |
|
||||
|
||||
ma ne,ne,ne ludilo ide na krave ovo su svinje,nije bilo ludila
|
|||
|
|||
Ludila je bilo posle feste-pijanke
Ja jos i danas stavljam obloge na tintaru |
|
||||
|
||||
Bravo Nigrianvs,super zabava,ali evo dolazi nova.
http://www.mondo.rs/s211874/Magazin/..._lubenice.html |
|
||||
|
||||
pa dobro bre nigrijanuse,ja pokusavam da navucem masu na drugog coveka kako te ne bi provalili ti sad priznade da nisi taj i upropasti mi plan da ostanes anoniman
|
||||
|
||||
Aaeee bata Eclipse jesi ljisica!!!
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Prva srpska prestonica? | ArchNosferatu | Priče...legende...itd | 6 | 27.12.2012 19:28 |
rimski nazivi mesta u Sremu | lima | Antika | 6 | 11.09.2006 18:31 |
Grb Srbije sa krunom | Antique | Novi vijek | 16 | 18.04.2005 16:36 |