|
Nakit Sav nakit, za koji smatrate da pripada periodu od ca. 1500 godine do danas |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
nakit...
pozdrav svima...ovih dana sam bio kod i.dzonsa u posetu posle godinu dana od njegove posete meni ....druzenje je proteklo u najboljem redu kao i sve ostalo...iskreno.... nemogu zameriti ni jednom sekundu u tih tri dana....
sto se nalaza tice ja sam prezadovoljan a pretpostavljam i stari lisac i.dzons..... ovom prilikom bih hteo da se zahvalim njemu,kao i njegovoj porodici (predivnim cerkicama i neumornoj i predobroj zeni) na gostoprimstvu......t akodje bih pozdravi i ljudinu MARQUSA koji je svratio,nazalost na kratko ali.....to je i da im posaljem svima jedan ogroman pozdrav.... a sada da se vratim temi i da polako predstavljam nalaze sa zajednikog terena.... kao prvi predmet predstavio bih ovo i zamoleo za komntar,o cemu je rec kao i datiranje..... |
|
||||
|
||||
Ukrasna igla iz 19. st., pronašao sam tri srebrne.
|
|
||||
|
||||
cestitam na nalazima enigma.....ova je po mom misljenju bila posrebrena,probacu preko dana da poslikam par mesta na kojima se vidi,ja mislim posrebrenje....
|
|
||||
|
||||
Hvala, na mojima ima tragova pozlate.
|
|
||||
|
||||
eeee....na mojima nema,xexexe
|
|
|||
|
|||
Prosle godine sam imao nalaz slicne ukosnice lepo pozlacene ali bez igle...
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Pretorijanac bi rekao 17. stoljeće - po literaturi. Naravno, možda se radi o automatizmu stručnjaka...
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Turski nakit | Stef74 | Nakit | 0 | 01.09.2007 13:59 |
Stari nakit | skituljko | Zanimljivosti | 6 | 21.06.2007 17:21 |