|
||||
|
||||
Potreban savjet
Imam namjeru nabaviti sondu HF DD za XP Deus – 22.5 cm. Zamolio bih one koji je već imaju da napišu svoje mišljenje.
|
|
|||
|
|||
Imam obe HF sonde pardon supruga ima ali kako ona slabo ide u zadnje vreme onda ih redovno koristim , s tim da sam sa okruglom jako malo radio, dok elipsastu redovno koristim.
Mane: -nije duboka kao druge deus sonde,uglavnom zbog frekvencije -baterija bar meni se brze istrosi nego na standardnim sondama Vrline: -zbog oblika moze se zavuci na mesta koje obicne sonde zaobidju -lagana ko perce -u gvozdju radi bolje od obicnih,na primer uhvatila je antonijan zalepljen za sljaku. -zbog velicine i frekvencije bolje radi na mineralizovanom terenu , odnos iskopanih obojenih meta HF elipsaste i srednje deus sonde na teskom terenu je bio 15:1, jednostavno mete koje cuje HF obicna deus ne hvata Nisam je jos koristio za prirodno zlato ali planiram. Po meni obavezna sonda za deusa ko ima terene za nju. |
|
||||
|
||||
Hvala na informaciji kolega
|
|
||||
|
||||
Stigla mi je nova sonda HF DD za XP Deus – 22.5 cm.Trenutno mi je na aparatu verzija softvera 3.2 koju sam davno instalirao. Sada bi instalirao V5 ali sam zaboravio postupak instaliranja novog softvera. Zamolio bi da mi neko pošalje instrukcije.Pokušao sam naći na deuovoj web stranici ali nisam uspio.
|
|
||||
|
||||
Ipak sam uspio instalirati V5.21
|
|
||||
|
||||
Ako ti ne bude tesko napisi nam par rijeci o toj sondi nakon upotrebe
|
||||
|
||||
Prvi utisci s novom HF sondom na terenu, koji je do sada godinama gažen uzduž i poprijeko, su iznad mojih očekivanja. Mislim da se radi o najboljoj sondi koju je Deus do sada napravio. Diskriminacija je izuzetna a lociranje mete je besprijekorno. Istina dubina joj nije jača strana ali broj lociranih "čistih meta" nadoknadjuje joj tu lošiju stranu. Moram se pohvaliti da je Deus s novom sondom danas nadmašio i kultni aparat Minelab CTX 3030 s velikom sondom s kojim je radio jedan kolega. Uz izuzeće tridesetak komadića olova, ovi današnji nalazi, tokom četverosatnog traganja, zavređuju neku značajniju pažnju. Sve u svemu zadovoljan sam novom Deusovom sondom i programom V5.21
|
5 x *Hvala* korisniku Trojanac za ovaj prilog: | ||
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Potreban neko ko je iz Splita ili okoline | Vumi | Izgubljene stvari | 2 | 09.01.2012 21:31 |
Savjet, pomoć! | Tutankhaton | Vrste i namjena | 21 | 10.10.2011 13:07 |
Potreban neko iz Novog Sada | Vumi | Izgubljene stvari | 9 | 04.09.2011 15:06 |
nekim ljudima nije potreban detektor | Lotr | Zanimljivosti | 5 | 12.07.2011 14:02 |