|
|||
|
|||
Velika "M"
Justinijan precnika oko 40mm, i Leo precnika oko 27mm.
|
|
|||
|
|||
Lepi komadi steta sto fotke nisu malo bolje. Cestitam
|
|
|||
|
|||
Hvala Kratki, fotke nisu bas naj... jer nisu radjene na dnevnoj svetlosti.
|
|
||||
|
||||
Bravo majstore, super komadi iz vukoebine.
|
|
|||
|
|||
I to kakve vukoebine, teren je takav da te dvojica drze, a ti radis masinom, salim se nije bas tako, ali tu je negde. Lutajuci vukoebinama pre neki dan naletim na jedan pitos, koji je na nasu srecu ceo, ziv i zdrav, pa se nadam da ce ovih dana ugledati svetlost dana. Reci mi Enigma, da li postoje sanse da tu ima jos koji komad, inace radi se o utvrdjenju.
|
|
|||
|
|||
Bravo kolega. Drži se vukoebine i biće dobrih i kvalitetnih nalaza
|
|
|||
|
|||
Fotka
Evo i nekoliko slicica.
|
|
|||
|
|||
da to nije onaj sa vinom što smo bratić i ja zakopali doksmo bili mali i dogovorili se daga ikopamo za božić. Kolega kako si ovo otkrio? el bio otvoren da se vidi?
|
|
|||
|
|||
Vino ste popili sve, i to nije lepo od vas, a nasuli ste vodu, i to kisnicu. Salim se, otkrio sam ga tako sto je aparat ulovio olovo koje ima na njemu, to je kako sam video neko ojacanje, valjda je imao naprsnuce koje je osigurano olovom da ne bi pucalo dalje, kako kazu olovne zakrpe.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
"Velika Kameja" | zeljketa | Zanimljivosti | 6 | 31.12.2007 11:47 |
Koga postaviti z amoderatora u forumu "Mjesto za razmjenu"? | Vumi | Kako? | 10 | 14.12.2007 19:17 |
"Tamo preko Vrbasa"-Tomo Maric | x_lav | Zanimljivosti | 1 | 13.11.2005 20:40 |
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 03:30 |
Ako moze jos jedna mala pomoc"Quattro MP" | DINIC | Vrste i namjena | 1 | 03.12.2004 20:54 |