|
|||
|
|||
koliko...
kostaju najjeftini dektektori sto ti pokazu sta se nalazi pod zemljom?
davno ovdje je neko postavio link za jedan sto je 18 000 ima li sta jeftinije?? |
|
|||
|
|||
Takav uredjaj (jos uvek) ne postoji. Ti mora da mislis na GPR (Ground Penetrating Radar). Oni su od, recimo, 3.000 eur pa do 40.0000.
Stvarne performanse i mogucnosti tih uredjaja su daleko od onoga sto vecina ljudi ocekuje. Pre par meseci sam na Discovery-ju gledao kako sa jednim takvim uredjajem u Londonu, ispod jedne raskrsnice, pokusavaju da pronadju avionski motor od Supermarine Spitfire-a iz II svetskog rata (mislim da je u pitanju bio prvi engleski avion koji je oboren u "Bitci za Britaniju"). Uredjaj je bio mnogo savrseniji od OKM-ovih koji se ovde kod nas najvise koriste, ali nije uspeo da otkrije pomenuti avionski motor koji je, kako su kasnije utvrdili, bio na oko 3 metra dubine. |
|
|||
|
|||
da na to sam mislio
sto kad gleda u zemlju vidi da nesto ima i pokaze ti oblik al nisam znao da nisu 100% pouzdani... jel znas neke sajtove za te jeftinije? |
|
|||
|
|||
Evo sajta: xxxxxxxxxxxxxxx
Imam i njihov cenovnik sa preporucenim maloprodajnim cenama. Ako te zanima cena nekog modeal, reci. Promijenjeno od Vumi (02.12.2007 u 23:26 sati) |
|
|||
|
|||
pa daj cenovnik.
|
|
|||
|
|||
da mogli bi da ga vidimo...
|