|
|||
|
|||
14 kg.
Kovanice SFRJ nadjene u hrastovoj sumi, spakovane u crvenoj vrecici na dubini 26 cm.
|
|
||||
|
||||
bas si imao srece
|
|||
|
|||
Prodaj u staro zeljezo .....
|
|
||||
|
||||
Odi u neko numizmatičko društvo i mijenjaj se s nekim. Ja sam jednom par kila dinara zamijenio za 10-15 novčanica (inače skupljam i novčanice), a možeš i kakve kovanice ako skupljaš.
Uglavnom, oni svi to gomilaju iz nekog razloga, pa sam počeo i ja... |
|
|||
|
|||
Mario ti jel bi prodao u staro zeljezo??? Daystrom videcu, za pocetak neka sede tako... 14kg. su 14kg. haha...
|
|
||||
|
||||
Slažem se, neka stoje ako nije neka frka ili nešto...
Uzmi si malo vremena pa ih počisti, možda nađeš kakvo iznenađenje ili si bar složi kolekciju... |
|
|||
|
|||
Al si se osrecio sa njima....
Mada po onoj staroj bolje ista nego..... |
|
|||
|
|||
Spartakuse i to je dozivljaj, na jednom mestu toliko kovanica. Samo me jedno zanima, zbog cega je taj toliko plitko sakrio?! I vise se nije vratio... Sigurno je pojela inflacija
|
|
|||
|
|||
Ma u pravu si, i to dobar doživljaj. Ja prosli vikend u nekom selu iznad Vlasotinca u kuci koja je urasla u trnje 2 m visine pronasao YU novcanice od 1000, 500 i 100 dinara iz 70 i neke i to jedno 15-tak njih, ko nove. I to je nekada bilo mnooogo para ali propade, vlasnici nisu ni znali kada su prestale da vaze, verovatno
I da ne pomisli neko da sam obijao kucu, bio je vlasnik sa mnom... |
|
||||
|
||||
... Baš lepa patina
... samo da su malko stariji... al ipak nalaz je nalaz