|
|||
|
|||
Minelab X-terra 50
Pozdrav drugovi i drugarice,odavna me nije bilo, evo sad se javljam u kratkom .Interesujeme dali moze neko dami kaze nesto u vezi sa Minelab X-terra 50 .dali je dobar i koje sumu mane a koje vrline.
kolko vredi i koje muje prodorna dubina. unapred hvala pozdrav |
|
||||
|
||||
To ti je najbolje potraziti na internetu, jer ne vjerujem da ga je neko od korisnika foruma koristio
|
||||
|
||||
laki ga je imao neko vreme
|
|
|||
|
|||
ja sam jedno vreme koristio minelab musketara (advantage) i bio sam prezadovoljan ... e, kad izadje taj x tera 50 ,pomislih ovi napravise jos bolji aparat i pazarim ga ja ... a onda je sledilo razocarenje u minelab, jer nisu napravili nista posebno i ja se vratim musketaru...
|
|
||||
|
||||
od danas sam i ja vlasnik jednog minelab x-terra 50,sluzice mi kao rezerva DFX-u
prvi utisci su da je izuzetno lagan i lak za koristiti a evo kakvu dubinu ima sa pravom sondom sonda se zove NEL tornado i pravi se u Rusiji ... kakvi amerikanci,francuzi itd ...Rus sedne popije litru dve i napravi sondu koja prosecan detektor pretvori u dubinac http://www.youtube.com/watch?v=aJxOV...eature=related ako neko zna gde moze da se kupi ova sonda molim da mi se javi |
|
|||
|
|||
Ruje ubacuju nekonvencionalna sredstva u sonde
|
|
|||
|
|||
Nelove sonde donosim po porudzbini-DOK MI VUMI NE OBRISE POST
|