|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Minelab GP (Extrem,3500...)
Pozdrav svima!
Pitanje za Vumija, setajuci po forumu procitao sam da tvoj poznanik radi sa Minelabom GP Extremom i to uspesno kad su zlatni keltski novcici u pitanju ,sta se desava kad je bronza u pitanju ? Inace u medjuvremenu sam dobio odavno narucen Tesoro "Tejon" metal detector koji radi na nesto vecoj frekfenciji, i jedva cekam da se istopi ovaj sneg i led. |
|
||||
|
||||
Pa bas smo neki dan pricali o tom njegovom aparatu. On kaze da taj aparat nije za pretrazivanje njiva koje su zagadjene jer osjeca i najmanji djelic obojenoga metala, tako da bi morao prekopati svu njivu. On taj aparat koristi za trazenje po sumi i samo tamo ili u vanrednom slucaju da je njiva pretrazena toliko da se na njoj vise nista ne nalazi. Sto se tice bronze osjetljiv je i te kako na nju i pokazao mi je jedan folis koji je iskopao na nekih 40cm (takodje u sumi). Inace jako je dobar na zemljistu koje je bogato mineralima jer takvu vrstu zemljista i ne "osjeca". To je ono sto je on ukratko ispricao.
|
||||
|
||||
Pa kazem ja kupite DFX, sve prebere sto god hocete da izbacite izbacite, bira sta zelite.
|
|
||||
|
||||
Jos kada bi znao da te odvede na mjesta gdje se moze nesto i naci bilo bi super
|
|||
|
|||
Kad vise Perun ne bude nalazio novcice na terene na kojim ide morace zameniti DFX za (naravno)Advantag.Da bi na iste jos nesto nasao.
Pozdrav! |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
minelab...... | rammstein | Vrste i namjena | 19 | 12.03.2005 15:15 |
Minelab xs II Ako moze mala pomoc | DINIC | Vrste i namjena | 5 | 20.11.2004 18:46 |