|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Bio na jednom Testu
Ovog vikenda bio na jednom testu nista narocito izmenjali malo iskustva i kupili po par stvarcica.
Ovaj lom na kraju naso u okolini nisam mogo da odolim da neprozujim , i ako je bilo zabranjeno. Naravno pobedio DEUS Pozzzzzzzzz |
|
||||
|
||||
Lapo lepo...
A gde se održavao test? Vidim ima lepoh detektora a tu je i moja omiljna marka Tesoro čini mi se Lobo i Vaquero Germania ili neki manji? Kako su se oni pokazali?
|
|||
|
|||
U Svici lepo si vido Lobo Tesoro.
Ja licno se nerazumem u stelovanje drugih ali ni ostali posetioci nisu bili vanzemaljci od nas petnest necu da se hvalim samo nas mozda troica nesto znaju ostali samo sanjaju nalaze i izlaske. Pricaju za plaze i spektakularne nalaze sa Neta. Ali sve u svemu nije lose za prvo druzenje organizator je obecao jos okuplanja i mogucih izlazaka navodno cekase dozvola. Pozzzzzzzzzzzz |
|
|||
|
|||
ove me prostorije jako podsecaju na Cacansku prodavnicu detektora.
|
|
|||
|
|||
I ovose vidi kroz prozor
|
|
|||
|
|||
Mi u Austriji nemamo tako veliki odzak...samo u okruzenju
|
|
||||
|
||||
frci u koji si deo svice ako nije tajna
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
Kanton Zürich za Nigrija veliki odzak Koblenz.
Pozzzzzzzzzzz |
|
||||
|
||||
Rođeni dućan je Černobilu, pogledaj kroz prozor.
|
|
|||
|
|||
Postavi rezultate testa?
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
TROJA (sve na jednom mjestu) | Grga | Zanimljivosti | 831 | 06.07.2024 17:45 |