|
|||
|
|||
Arcade
Pozzz svima!!
Voleo bih da mi neko odgovori iz staff-a kako su napravili ove zanimljive igre u html kodovima posto mi se svidelo a i ja se bavim forumima pa me zanima kako se usput i napravili tabelu igraca na forumu? Da li biste bili ljubazni da mi izadjete u susret i pomogli oko ovog pitanja!!! Unapred Hvala! |
|
||||
|
||||
Zavisno od toga koju skriptu koristis za forum, postoji kompletan setup za instaliranje raznoraznih dodatnih stvari, kao npr igrica, galerija i sta ti ja znam sta. Jednostavno odes na forum od proizvodjaca (tvorca) tvoje forumske skripte i tamo na njihovom forumu ili suportu nadjes sta i kako se to radi, sta mozes a sta ne mozes dodatno isnstalirati.
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Pa reci mi koju forumsku skriptu koristis, mozda ti i pomognem...oavj forum je baziran na vBulletin skripti a postoje jos phPbb (koja je besplatna) i dosta drugih...ovo je potrebno da bih te mogao uputiti na bolje mjesto...
|
|||
|
|||
ja koristim phpbb bas tu besplatnu jer mi mozes poslati kodove ili na koji nacin mi mozes pomoci
|
|
||||
|
||||
Jednostavno idi na stranicu od , cini mi se da se zove Jusinsky, tj klikni na dnu tvoga foruma na link koji vodi direktno na njihovu stranicu, i tamo pronadji u suportu, sve sta mozes ugraditi u tu skriptu. Jednostavno, pronadji sve sto se tice ARCADE i tu ces vjerovatno naci rijesenje za sebe (znam da se mogu instalirati i na tu tvoju skriptu, jer sam vidjao po netu). Ako ne uspijes pronaci kod njih, onda putem googla pronadji sve sto se tice ARCADE i bices vjerovatno uspjesan. Samo instaliranje ide automatski i nije nikakav problem, pazi samo da pri instaliranju ne izaberes pogresnu skriptu (izaberes tacno tu koju koristis na tvome forumu) i ostalo ce se odvijati automatski. Ako bas ne uspijes nista sam, obrati mi se direktno putem adrese admin@vumidet.net pa cu vidjeti kako ti mogu dalje pomoci (ali prvo pokusaj sam )
|
|||
|
|||
Citat:
moja adresa je jevic989@hotmail.com |
|
||||
|
||||
Ne koristim msn. Ako znas engleski, procitaj malo sta kazu u forumu na OVOJ stranici. Idi na njihov forum, ukucaj u pretrazivac ARCADE i dobices dovoljno stranica da mozes citati par dana. Vjerujem, iako nisam trazio, da imas i na nasim forumima koji obradjuju phpbb skriptu, takodje nesto u vezi integrisanja modova. Kako ti vec rekoh, prvo pokusaj nesto malo sam a onda se obrati za pomoc, jer ja nikada nisam imao dodira sa phpbb skriptama.
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Ja ti vec rekoh da se sve automatski instalira, ne pravim ja nista posebno, sve se to uradi samo. Pogledaj malo u admin centru od arcade, da tamo ne lezi funkcija za ukljucivanje tabele.