|
||||
|
||||
Cestitanje
Sretan Uskrs ,Hristos Voskrese i svako dobro povodom nastupajucih praznika svim vjernicima katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti.
Promijenjeno od zeljketa (06.04.2007 u 21:10 sati) |
|
|||
|
|||
Zeljketa brate pa ti pozuri na sam kraj godine, nije prijatelju BOZIC sad nego VASKRS(uskrs) ali tek u Nedelju a danas je Veliki Petak VASKRS USKRS sretni i blagosloveni praznici.
|
|
||||
|
||||
Gdje ti vidis "Bozic":nixweiss :
|
|
|||
|
|||
oki doki promenio si ali je bilo
|
|
||||
|
||||
Ma...znas....ono je bilo na holandskom.
Znam da je uskrs,sutra mi dolazi sonda od 27 cm za moj XP, a narucio sam je bas zato da bi mogao s njom traziti uskrsnja jaja.(ovdje obojena ili cokoladna jaja sakrivaju po zbunovima ili travi pa ih djeca traze) |
|
|||
|
|||
ma nema veze i ti imas XP dobar je to detektor i ja ga imam i sondu od 27cm. pa kad idem na teren kopanje je obavezno do kolena pa kad mi dojadi onda stavim manju sondu i naravno nadjem manje
|
|
||||
|
||||
Znaci uz ovu sondu moram kupiti i ribarske cizme i duzu lopatu?????
|
|
|||
|
|||
Ribarske cizme ti netrebaju samo dobar asov a za kamenje kramp
|
|
||||
|
||||
Koji XP imate? Jel Power ili neki drugi, posto sam nameran da kupim jedan uskoro kazite mi dali je dobar...
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
I zamalo da zaboravim, Vaistinu Vaskrs !
Pridruzjem se cestitkama za Uskrs.
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|