|
||||
|
||||
kineski novcici
Na slici je prikazana posuda sa kineskim novcicima pronadjena ,zajedno za vise njih od kojih su neke i vece,u olupini broda potonulog u 18-om vijeku.
Zanimljivo je vidjeti kako su novcici uredno poredani da bi ih sto vise moglo stati u posudu. |
|
|||
|
|||
Zeljketa jesili ovo ti izvadio iz te potonule ladje?
|
|
||||
|
||||
Jok,ja ne volim more i brodove,ali znam zbog cega je ovaj brod potonuo;busne im ove pare pa propustale vodu.
|
|
|||
|
|||
zar ima ljudi koji ne vole more?
|
|
|||
|
|||
Ima bokii nevolim ni ja more vruce brate ko u paklu ,lepse je pod nekom sljivom uz dobru mucenicu
|
|
||||
|
||||
Pitao bih ja tebe bi li ga volio da si bio na vecem jedrenjaku pri brzini vjetra od 10 bofora, tri sata jedrenja udaljen od obale.Jeza jarane,jeza!!!Od tada samo kad sanjam brod moraju mi stravu saljevat.I sad, kad moram od zene,kada odem na more vecinu vremena provedem u hladu citajuci novine i gledajuci kupacice Okupam se samo jednom i to samo da se osolim.Nekako mi glupo;sam skocis u more i onda mlatis rukama da se ne udavis.
Bolje,sto Rade kaze,pivusa u hladovini pored rostilja. Promijenjeno od zeljketa (31.03.2007 u 14:11 sati) |
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Štaće nam more kad imamo toliko lepih reka i jezera. Doduše, potonulog blaga u njima nema kao što ga ima u morima.
|
|
|||
|
|||
Lazare nema ga bas u velikim kolicinama,ali ga ipak ima.Dunav krije veliku tajnuuuu...koja nikada u potpunosti nece izaci na videlo.
|
|
|||
|
|||
Dunave, Dunave moje Mora kraje tebe najlepse svicu zore
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Zlatni novcici na obali | zeljketa | Antika | 0 | 22.07.2006 16:31 |