|
||||
|
||||
Slike sa terena
Kad nisam nista nasao tog dana resih da slikam teren...
|
|||
|
|||
treba malo i to slikati.
mislim da bi se lijepih slika sabralo. |
|
||||
|
||||
Ubacujte slike. Evo malo dodataka za slike.
Prva slika: lepo poorano, duboko i lepo slozeno idealno za detektorisanje 2. tragovi nekog tragaca sa nezatrpanom rupom koju sam zatrpao kao i jos nekoliko rupa 3.malo praistorijske keramike 4. malo rimske , suplja kost, neke sitne cigljice od jake vatre, kamenje koje nije oblikovano ali mislim da se za nesto koristilo, verovatno sa Save.
|
||||
|
||||
E lepe slike,ali šta ćeš sve pretraženo... Ili većina toga...
Doće vreme kada ćemo skakati od sreće kada nađemo novćih iz perioda kralja Tita(Broza) Zar nije ništa bilo od metala?
|
||||
|
||||
Polako dolazi takvo vreme...
|
|
|||
|
|||
kako rece jedan kolega "NISTA VISE NE NICE PONOVO,STO SE UBRALO ,UBRALO SE..."
|
|
||||
|
||||
Odeš na teren, ne nađeš ništa, nađeš tragove tragača, znači da je tu već neko bio, da li je našao,... pitanje... pokušaj da ne slediš njihove tragove...
Odeš na teren, nema tragova tragača, nema ničega osim nešto modernog đubreta... promašio si lokaciju, traži dalje Idem ja na teren, idem i idem,... konačno stignem, krenem da tražim, u roku 15min se pojavi traktorista da drlja baš tu njivu,... e to se zove maler
|
|||
|
|||
ti ga Darko lepo pitas jel mozes malo da mlatis i nema problema
|
|
||||
|
||||
A on te pita jel si mi ti iskopao rupu od metar dubine pa sam polomio traktor uzme pajser i tup u glavu.
@avguste, bilo je na toj njivi uvek jako malo a sada samo keramika mada primecujem da i ona polako nestaje mozda je kupe i ubacuju u akvarijum sa zlatnim ribicama.
|
|||
|
|||
ovde se ne ore pa moras imati srece pa pogoditi na keramiku .
samo sarenu i lijepu uzimam ili neku koju mogu mozda i da spojim ,da napravim neku smislenu cjelinu. inace meni jako drag teren,slikano krajem ljeta |
|
|