|
|||
|
|||
Iznajmljivanje detektora?
Ranije sam cuo da ima ljudi koji iznajmljuju detektore, da li znate na koliko se iznajmljuje detektor, koliko kosta i naravno da li poznajete nekog ko to radi?
|
|
||||
|
||||
Jesi li probao kliknuti na ovaj baner gore i vidjeti da li se tamo moze iznajmiti detektor?
|
|||
|
|||
Kliknuo sam, cak sam im poslao i neke mailove u vezi nekih stvari koje sam hteo preko njih da nabavim, nisu mi odgovorili na mailove. Toliko o profesionalnom odnosu.
|
|
||||
|
||||
vjerovatno ce se neko javiti tj odgovoriti na email, ne vjerujem da se to svagdje desi istoga trenutka kada se pitanje i posalje
|
|||
|
|||
kod mene su mailovi zadnjeg puta kada sam bio na odmoru cekali 10 dana :-)
|
|
|||
|
|||
...
Nisam ocekivao da mi odmah odgovore, ali mail sam poslao pre 3 nedelje. Cak sam i ponovo poslao mail, sumljajuci da sam pogresno napisao mail, ali do danas nista.
|
|
|||
|
|||
Zdravo Grdoje,
Ja sam vlasnik sajta www.metal-detektori.com Stvarno nisam dobio mail o kome pricas. Posalji ga ponovo ili me pozovi telefonom. Pozdrav NIKOREXIA |
|
|||
|
|||
Ok, onda je verovatno server negde zeznuo stvar. Izvinjavam se na svim negativnim kritikama koje sam izneo na racun Vase firme.
|
|
|||
|
|||
METAL-DETEKTOR Pulse Star II Pro, 4m dubina traženja, razlikuje metale, 2 sonde, 3.000 EUR, iznajmljivanje, 50/dan. 063/841-7822
Evo grdoje mala pomoc od mene ovo ti je iz halo oglasa pozdrav. |
|
|||
|
|||
Oho, puno hvala.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Kupovina detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 7 | 15.06.2006 12:33 |
Upotreba detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 1 | 12.06.2006 23:13 |
Principi rada detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 2 | 11.06.2006 12:34 |
Pored Detektora | kratki | Zanimljivosti | 1 | 12.03.2006 21:19 |