|
Nakit Sav nakit, za koji smatrate da pripada periodu od ca. 1500 godine do danas |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
pomoc
moze li mi neko reci o kakvim se prstenima radi
|
|
||||
|
||||
Ja neznam ali kad povećam slike su mi mutne, a ovako male su jasnije. Po meni bi to bili Bugarski prsteni kopije prstena iz 18 ili 19 soljeća.
|
|
||||
|
||||
Lako da je tako, na lošu fotku ide loš i neprecizan odgovor. Neke stvari je teško komentirati i uz savršenu fotku, jednostavno se moraju prebacit preko ruku.
|
|
||||
|
||||
Neću sada ovo komentirati do boljih fotki, pouzdat ću se u tvoj instikt.
Maksa 82 da li može oštrije fotke i nešto o povjesti ovoih prstena? |
|
|||
|
|||
pokusacu da uradim bolje fotke i zaboravio sam da kazem da se u oba prstena u gornjem delu nalazi nesto sto zvekece,a nikako se ne moze otvoriti.
|
|
||||
|
||||
Kao što je Stalker napomenuo napiši okolnosti ovog nalaza, to je jako važno jer se sličan dizajn proteže od 16. - 20. st., tj. od dolaska Turaka
|
|
||||
|
||||
To što nešto zvecka u oba prstena budi još veću sumnju kod mene. Hoće li biti kakvih dodatnih podataka i oštrijih fotografija?
|
|
|||
|
|||
Nadam se da su sad bolje slike.Pronadjeni su na terenu koji mozete videti u forumu iskustva i razmena misljenja ( znaci ili??? )
|
|
||||
|
||||
Meni unutrasnji glas govori da se radi o srednjovjekovnom prstenu pa mozda i malo mladjem, ali ima ovdje vec strucnjaka za to
|
||||
|
||||
Ovaj prsten nema nikakve veze s onima gore prikazanima, prsten je iz 15. - 16. st.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Potrebna Pomoc Za Super Sondu | boban018 | Vrste i namjena | 3 | 01.05.2007 15:22 |