|
Priče...legende...itd Ovdje možete unositi razne priče, legende i sl. koje ste negdje čuli ili pročitali...!!! |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Teorija zavjere
Gdje su pahulje zivci rade sve zaledjeno? Izgleda da sam ja uveliko krivac sa par komentara koji su doveli do interesantne rasprave. ( Put rimskih careva ) Interesuje me dali se to sve moze bez vrijedjanja prevesti na jednu naucnu raspravu iz koje bi svi naucili po nesto. Da sve onu sto se navodi u raspravi ima svoj dokaz ili nesto slicno samo da nebude tra la la.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Nazalost, ali ipak se netreba predati ja cu biti najsretniji ako se dokazu piramide u Visokom, Vincansko pismo itd. Ne kazem da pobjednici nepisu istoriju ali dokle tako izgleda da sam ja jedan veliki utopista sa puno zelja. Samo da mi se snijeg otopi, odoh ja u njive i sume .
|
|
|||
|
|||
To sa sumama i njivama svima nama fali kako mi se cini.Nismo dugo izlazili na teren pa je se nervoza uvukla medju nama. Bolje cuvajte snagu za neke druge prilike nego za ovakve rasprave. Ima nas razlicitih to ce uvek tako biti. Treba nam malo toplog vremena, par suvih dana, neka flasica mucenice u unutarnjem dzepu i sve ce biti kako treba.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|