|
||||
|
||||
Patina na prodaju
Covek prodaje patinu na ebay, to jest sredstvo za pravenje vestacke patine
http://cgi.ebay.fr/ART-PATINE-SUPERB...QQcmdZViewItem a evo kako to izgleda na novcicima, mozes da pravis koju oces nijansu na kovanici
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Pa to su oni isti novcici koji se nalaze u jednoj temi o falsifikatima
|
||||
|
||||
Ko zna zna !! svaka roba nadje svoju musteriju.
|
|
|||
|
|||
fals
Vec vidjeno ,,LIVE,,
licno sam protiv svega sto se naziva ,,fals,, |
|
||||
|
||||
ja nisam bas protiv svega, recimo fals plavusa moze da bude koliko god fals ako ima dobre PIIIIPPP |
|
||||
|
||||
Najverovatnije,
zato sam i postavio ovu temu o vestackoj patini zato sto smo se pitali kako je pravi. Mislim da smo resili bar taj problem oko vestacke patine, pa ko hoce da popravlja svoje ostecenje ili pak od fals da pravi originale dobio je resenje.
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
Jos kad bi znao francuski!!!
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Bog Na Prodaju | Stef74 | Zanimljivosti | 10 | 21.11.2006 23:27 |
interesantna patina | Vumi | Novac | 6 | 03.10.2006 17:51 |