|
|||
|
|||
Fisher F-75LTD
Evo ovo je moj F-75LTD....
Ima ko izkustva sa ovim detektorm ? |
|
||||
|
||||
Delfonz66, naveo si da sa njim radis vec 1 godinu, napisi ti onda tvoja iskustva neka ih drugi procitaju i upoznaju bar na taj nacin ovaj model.
|
|||
|
|||
Evo Vumi,da napišem malo o mom Fisheru F75LTD.Detektor je jako lagan (1,58kg) i jako dobro je izbalansiran,tako da se ti čini,da možeš raditi celi dan sa njim.
Dobio sam ga sa dve sonde 11" i 5". Malu nisam puno upotrebljavao ali je jako dobra za u šumi i tamo kdje velika ne može toliko da se koristi.Ali gubiš na dubini .... Za rad treba 4 AA baterije i je skoro kao onaj stari golf2 diesel ....kad si ga napunio....skoro si zaboravijo kaj si je to bilo,isto je tu sa baterijama. Rad sa detektorom je jako jednostavan i pošto je to jako osetljiv detektor možda zbuni malo kad počneš s njim radit ali se ga jako brzo navikneš,tako da ja ni ne gledam na displej jer je njegov zvuk jako tačan-Ja upotrebljavam 3 tona u diskriminacijskom načinu.Razlika od običnog F75 je u tome,da ima LTD jos dva načina rada ("Boost Process" i"Cache Locating Process") to je prvi za rad sa pojačalom signala , a drugi za traženje večih objekata na večoj dubini. Detektor radi jako duboko in jako dugo možeš raditi sa njim na terenu. Ako nekog interesira nešto posebno...rado mu odgovorim na pitanja. |
|
|||
|
|||
Sa terena
Evo još jedna fotka F-75LTD....
|
|
|||
|
|||
f75 je odlican aparat, provereno
|
|
||||
|
||||
zaboravio si da napomenes i da je LTD u odnosu na standardni F75 obogacen maskirnom sarom , barem onaj sto sam ja video je bio takav...
|
|
|||
|
|||
sad su crni, a sledeci ce biti hromirani
|
|
||||
|
||||
samo da ne pocnu da ih prave rozle sa sljokicama
|
|
||||
|
||||
Sjajna ideja da kupim ženi za poklon, taman spojim lepo sa korisnim!
|
|
|||
|
|||
Moj je crni .Prvi modeli so bili šareni u maskirnim bojama
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Fisher F-5 | ALFA | Fisher | 25 | 14.11.2011 16:12 |