|
||||
|
||||
Interesantan zahtjev za registraciju
Danas je stigao zahtjev za registraciju sa sledecom porukum:
"Zelim se registrirati da bi se dokopao seme detektora metala" Sta reci na ovo, da li doticnu osobu registrirati ili ne?
|
||||
|
||||
DAAAAAA
|
|
||||
|
||||
svakome treba pruziti sansu da nauci nesto, bez obzira na predznanja koja ima ili nema
a forumi su najbolje mesto za tako nesto. |
|
||||
|
||||
Biće da je neko dete ili neko ko ima kvocijent deteta. Pun internet kojekakvih shema, a očito ne zna izguglati
|
|
||||
|
||||
Meni je interesantno to sto doricni kaze da mu treba registracija samo da bi se "dokopao" tamo necega...ne zeli on nista drugo vec to radi da bi za sebe nesto iskoristio i nista vise.
Pitam se kakva osoba moras biti da to cak i ne krijes vec jasno navodis kao razlog registracije....dokel je ovaj svijet stigao majko moja???
|
||||
|
||||
Pa bar je tip iskren .
|
|
||||
|
||||
Sigurno hoce da kupi detektor ili semu da sam pravi. Registrovano je takvih dosta na forumu. Ako hoce nesto da nauci treba ga upisati u nasu skolu. Mozda od klinca postane doktor nauka ili istaknuti arheolog ili elektroinzenjer.
|
|||
|
|||
ovde se nece dokopati nikakve seme kako vidim ali ima foruma gdje to moze...ne znam sta hoce od nas?
|
|
|||
|
|||
Prosledi ga kod Baneta.
|
|
||||
|
||||
Ne vjerujem da i Bane voli ovakve osobe ali ako se izjasni rado cu mu ga proslijediti
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Interesantan podatak | Vumi | Zanimljivosti | 2 | 05.07.2015 00:00 |
Interesantan nalaz | Janko Veselinovic | Zanimljivosti | 4 | 10.09.2014 09:59 |
Interesantan video | pataren | Srednji vijek | 22 | 19.02.2012 10:54 |
Interesantan Programcic | Stef74 | Zanimljivosti | 4 | 11.05.2007 15:58 |