|
Nakit Sav nakit, za koji smatrate da pripada periodu od ca. 1500 godine do danas |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Sa zadnjeg izlaska
Sa zanjeg izlaska sa jedino sto se moze odvojiti da je malo lepse, inace su svi ostali novcici bili previse nagrizeni iako nisu puno stari. A bilo je i puno smeca.
|
|
|||
|
|||
Prvi novac je od Marije Terezije, a drugi od Franje Drugog. Prsten je iz istog razdoblja (18. - 19. st.).
|
|
|||
|
|||
Hvala Terminus! POZDRAV
|
|
|||
|
|||
nadjem skoro novcic iz 1866 NAPOLEON TRECI srebrni i odem kod jednog lika koji to otkupljuje davao mi tri evra za to.Razocarao sam se verujte mi
|
|
||||
|
||||
Boki, ne mora se sve prodati sto se nadje, za to nikada nije kasno, uostalom ljepse je sakupljati a i cijene koje se nude za pojedine novcice i sl nisu vrijedne pomena, neka ti ljudi koji na tome zaradjuju novac idu sami pa neka ga i nadju
|
|||
|
|||
Ja licno nisam prodao nista od svega sto sam nasao. A imam puno duplih novcica na primer. Lepse je fino ih sloziti u album a ostale stvarcice spakovati u vitrini sa staklom i gledati ih uz secanja na mesta gde su pronadjene.
|
|
||||
|
||||
To ti je pametno, ali ja praktikujem da od duplikata ljepse ostavljam sebi a losije mijenjam. Zato ti je bitno da imas neki katalog po kojem mozes mijenjati novcice.
|
|
|