|
||||
|
||||
Rade jedini
Rade bratiću jedini, spisatelju moj, nije pošteno da u dnevnom tisku čitam o nečemu što si sve ove godine skrivao od mene, od svoga jedinog brata po pokojnoj tetki, Bog da joj dušu prosti. Ako Boga znaš reci mi je'l ovo san i'l je nedaj Bože java. http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/ar...06080901.shtml
|
|
|||
|
|||
Eto, nismo ni znali da nam je Rade već dugo javnosti poznat tragač i da odavno daje intervjue...
Čestitam |
|
||||
|
||||
Čestitam bratiću od sveg srca zanemarujući svoje duševne boli.
|
|
|||
|
|||
Jesi video Enigma kako se kamuflirao na forumu? Postove piše namerno sa greškama a u pitanju - priznati književnik. Samo, nismo ga trebali odavati...
|
|
||||
|
||||
Danas će moj bratić otvoriti srce, a nas dvojica smo naebali jer se nismo konzultirali sa njim oko javnog nastupa i prezentiranja njegovog djela.
|
|
|||
|
|||
Pa sta dati kazem braticu moj? ebiga otkrio si dugo cuvanu tajnu. nezameram, a dusevne boli ublazice pcelica (fibula) koju ti saljem uskoro po nasoj babi Rozamundi koja je svojevremeno bila degustator na velikim evropskim dvorovima. Lako ces je prepoznati, u levojjoj balonce sa Vrance-m a desnicom pridrzava Lulu koja se dimi jos od kako joj deda na Solunu upao u ogromno bure sa vinom.
|
|
|||
|
|||
HHHHHHHHHHHHHHHEEEEE EEEEEEEEEEEEEHHHHHHH HHHHHHHHHEEEEEEEEEEE DOBRO SAM SE NASMIJAO MORAM PRIZNAT :totl ach::23_28_10 0
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
vidi se da ti i enigma imate dobre korene...ocu reci....lozu...ili mozda,lozovacu |
|
||||
|
||||
Naša obitelj je danas parekselans na globalnom nivou u proizvodnji savršenih vrhunskih vina i neponovljivih voćnih destilata, tehnologiju proizvodnje neumorno usavršavamo i njegujemo generacijama, naša obitelj je lider u ovom poslu još od paleolitika, vjerovatno još i od ranije . Za vrijeme velikog potopa Noa je tovario naše vino u svoju arku, mislim da je sada sve savršeno jasno.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Rade, gdje si ? | Enigma | Izgubljene stvari | 8 | 13.06.2008 23:57 |
Kako to rade u civilizovanim zemljama ;) | ЛазарС | Zanimljivosti | 10 | 17.07.2007 14:18 |
Kako to neki rade | Beli | Zanimljivosti | 19 | 13.02.2007 03:41 |