|
Ostali Modeli ostalih priznatih svjetskih proizvođača detektora metala kao i modela iz "kućne radinosti" |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Trebam magnet - hitno!
Pod hitno bih trebao neodimijski magnet.Vodostaj je nizak i još uvijek pada, ali neće još dugo.Ima li gdje u blizini da se može kupiti?
Firma Artas iz Zagreba je na kolektivnom godišnjem, a Neodimijum d.o.o. iz Subotice čini mi se da nemaju disk magnete sa rupom... |
|
|||
|
|||
fgh
|
|
|||
|
|||
xdgd
A Pero ako ti treba gvozdje dodji u Nis i poteraj prikolicu!!!!
|
|
|||
|
|||
Hvala, ali ovdje se vade koplja, mačevi, štitovi i kacige. :-)
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Ima ih i na internet berzama u ponudi... Ja sam moje kupio za nekih 200-300 dinara - 2 komada zalepljena na metalnu pločicu koji mogu da privuku i povuku par kilograma.
|
|
||||
|
||||
Pero ako nabaviš magnet i nešto pronađeš, obavezno postavi to na forum.. acige, štitove, mačeve i tako to..
Jel Važi?
|
|||
|
|||
Pazi se da ne izvuces granatu, neki su nahebali sa tim magnetisanjem
|
|
|||
|
|||
Druze Banatski, pravi magneti kostaju dosta vise. Imam nekoliko neodijumskih u kucistu i sa navrtkom kroz sredinu specijalno za ovaj hobi, samo jos nisam probao konkretno da se zezam sa njima na terenu. Inace, cena je oko 50 jevrica.
|
|
||||
|
||||
Alexx, verujem da su ozbiljniji neodijumski magneti dosta skuplji, kao što si i napisao. Ali, pošto sam još nedovoljno ozbiljan , ja sam kupio ova dva manja koji su verovatno iz nekog zvučnika čisto da vidim kako to funkcioniše.
Još ih nisam zabacivao, ali redovno svakom gostu dajem da razdvoje dva spojena magneta i mogu vam reći da ih još ni jedna žena nije razdvojila, a i sa muškima je podeljena situacija |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
whites dfx, hitno pomoc | Alexx | Whites | 23 | 24.07.2011 22:39 |
trebam pomoć | RUAH | Vrste i namjena | 81 | 10.02.2008 11:51 |