|
||||
|
||||
Sretnik
Koji je ovo sretnik....ili....
Da li procitah dobro ili je napisano da je lik zelio ostati anoniman. Cije je onda ovo ime ispod slike a i fotka?
|
|||
|
|||
pa sad vi uzimajte detektore za samorodno zlato |
|
||||
|
||||
Jednostavni metal detektor, posto je iz australije sigurno je minelab.
|
||||
|
||||
Dobar mu je izraz lica... Verovatno ga ne skida od momenta kada je izvukao "grumenčić" iz zemlje
Kao što pike kaže, verovatno je Minelab i to iz GPX serije... gledao sam na Youtube-u neke likove kako traže... i naravno za početak test sa magnetom
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Ma to sam ja bacio, bio mi je tezak za nosati celi dan u rancu.....
|
|
|||
|
|||
ahhahaahahh koji lik hahahaha ANONIMAN
|
|
||||
|
||||
uf uf kod nas sigurno ne bi ostao anoniman!
|
|||
|
|||
Izraz lica kaže sve ...Pravi sretnik
|
|
||||
|
||||
Citat:
„Многи људи мисле да су 'златна поља' у Викторији опустела, те да ништа више није остало, али ON (trece lice) је био упоран и тврдоглавост му се исплатила", рекао је Кент....... znaci detektorista je anoniman. a KENT je: Власник фирме специјализоване за продају злата у овом делу Аустралије, Кордeл Кент "срећни проналазач (anoniman) ће преко Кентове фирме" znaci misterija je resena......sto bi vuk reko citaj kao sto pise
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Koji sretnik | RUAH | Novi vijek | 9 | 21.11.2010 12:20 |