|
Praistorija Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Europejci
Godinama pričam ovu priču, a veleučeni me glupo gledaju jer su oni pročitali nešto sasvim drugo, istina, oni su samo čitali, ali nisu istraživali.
Mi smo starosjedioci, a ne dotepenci iz stoljeća sedmog, selila nas je muka i jad, ali smo se uvijek vraćali. Kada se ovaj projekat privede kraju puno će zabluda pasti u vodu. http://www.vecernji.hr/vijesti/prezi...-clanak-300151 |
|
||||
|
||||
Daleko bi nas odvela ta priča, ali svakako ima nešto u tome.
Naravno, nekome (Berlinskoj - njemačkoj školi) je odgovaralo da se kaže da su Slaveni došljaci, i to da su stigli nakon Germana. Genetika je u posljednjih 10 godina skinula mnoge predrasude, ali tek u sljedećih 10 će mnoge "istine" pasti u vodu. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Jel vas to Hitler naučio da mešate nauku i nacionalizam?
|
|
|||
|
|||
Moji su dosli u Srem posle ameba a nesto pre zaba
|
|
||||
|
||||
Skoro da je tako, a imperijalisti nam sole mozak i otimaju crkavicu.
|
|
||||
|
||||
moji su ovde od nastanka sveta.moj pra cukun deda je tacno odredio centar sveta i zabo kolac u zemlji tacnije tada u sadnice paradajza......,a koji je i dan danas u mom dvoristu...e planeta zemlja se vrti oko tog kolca a ne oko zamisljene ose a ostali se selili pored njega.....
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|